facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'art de la Fugue

L'art de la Fugue
Adres: Rue de Suède 38 , Saint-Gilles 1060, BE
Telefoonnummer: 0478 69 59 44
Stad: Saint-Gilles
Route: Rue de Suède 38
Postcode: 1060


Recensies
Heel erg bijzondere plek, met goed onderhouden meubels met een exotisch tintje, Afrika op de eerste plaats. Prima ontvangst en hulp. Kamers met een mooi terras met zicht op Brussel en de binnentuin. De enige voorzorgsmaatregel is om lichte bagage mee te nemen, als je niet op de eerste of tweede verdieping bent: de trappen zijn behoorlijk steil, ook al wordt je door het geheel ruimschoots beloond.
Een B&B als geen ander; geweldige decoratie en heerlijke sfeer overal en heel dicht bij een treinstation waardoor je rechtstreeks naar de luchthaven van Brussel gaat in slechts 3 haltes. Het voelde alsof ik in de jaren 1800 in een kamer verbleef, maar met alle voordelen van onze tijd bijv. Gratis wifi, grote badkamer met toiletartikelen, flatscreen-tv, enz.. Moeilijk te verslaan - vooral voor de normale prijs. Ik hield ook van het uitgebreide ontbijt dat ook op het grote balkon kan worden geserveerd en de vriendelijke service. Een plek om te bezoeken als u een alternatief wilt voor de typische hotels van Brussel.
Mooie bed & breakfast. Inrichting van de kamers is zeer smaakvol, heerlijk ontbijt, mooi terras. De eigenaar is de vriendelijkste, liefste gastheer die je ooit zult ontmoeten.
E-mails met vragen werden snel beantwoord. Onze gastheren waren flexibel en probeerden ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Heerlijk ontbijt. Mooie kamer. Zeker een aanrader.
Deco meer dan leuk. Supervriendelijke ontvangst. Onberispelijk beddengoed kingsize bed. Een grote flat op de badkamer geen verwarming en de douche was erg ingewikkeld om te regelen.
Zeer mooie ruimte en met veel smaak ingericht. De ontvangst is onberispelijk, de beste etablissementen waardig. Zeer goed gelegen in Brussel. Ik raad ten zeerste aan !
Schoon, handig, eigenzinnig en boetiekachtig. De enige nadelen waren dat er geen lift was wat ik wel wist, dus ik kan niet klagen en het gebied is zo - zo wat ik verwachtte omdat het zo dicht bij het station ligt. Ik zou graag weer blijven.
De kamer was mooi en ruim, de badkamer kan echter worden verbeterd. Het water was ofwel erg warm of koud. Lekker ontbijt!
Zoals altijd een fantastisch verblijf. Comfortabele, interessante kamer; lekker ontbijt en superieure service. Een vreemde hybride van thuis en een kunstgalerie.
Prachtige plek met een geweldig decor. Zeer vriendelijke ontvangst en voortreffelijk en zeer gevarieerd ontbijt. Erg charmant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid