facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Arden'aide

L'Arden'aide

Info

l'Arden'aide onderhoudt, renoveert, (ver)bouwt en beheert uw vakantiewoning, gîte huis of hotel in de Ardennen met aandacht én... met veel plezier! :-)

Geschiedenis

l'Arden'aide onderhoudt, renoveert, verbouwt en beheert uw vakantiewoning, gîte of huis in de Ardennen met veel aandacht én... met veel plezier! :-)



"U wilt dat uw vakantiewoning, huis, gîte, hotel, chambre d'hôtes, gastenhuis, chalet of kasteel in de Ardennen perfect wordt onderhouden, gerenoveerd, verbouwd of gebouwd. Wij kunnen u daarbij helpen, onder andere dankzij een eigen tweetalige klussendienst en Nederlandstalige aannemers en architecten die hier woonachtig zijn. Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat uw dierbare bezit in de Ardennen u werkelijk plezier oplevert!Onze dienstverlening in de Belgische en Franse Ardennen: alles wat te maken heeft met het renoveren, verbouwen, bouwen en onderhouden van een tweede verblijf of woning."
Adres: Basse Sauvenière 11, 6940 Barvaux, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: 0032493771376 of 0031620602584
Stad: Barvaux
Route: Basse Sauvenière 11
Postcode: 6940



op zoek naar gerelateerd: Onderhoud vakantiewoning Ardennen, Verhuur vakantiewoning Ardennen, Huis verhuren in de Ardennen, Vakantiehuis beheerder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Symposium international de sculpture de Durbuy Symposium international de sculpture de Durb... 223 meter organisation et déroulement du 5ème symposium international de sculpture monumentale ...
Recensies
l'Arden'aide helpt eigenaren van vakantiehuizen, villa's, chalets, gîtes en kastelen in de Ardennen met alles wat er nodig is. Dus van kleine herstellingen tot grote verbouwingen, maar ook onderhoud, nieuwbouw, grondwerken, plaatsen van watertanks en microzuiveringsstations, tuinaanleg en tuinonderhoud.
L' Arden'aide heeft ons al 2 keer geholpen bij problemen. Ze reageren heel snel, komen langs wanneer ze kunnen. Ze zoeken voor u de mensen die je nodig hebt. Zo zijn we al geholpen voor een lek, er is ook al een dakdekker langs geweest en binnenkort een schrijnwerker ook nog. TOP SERVICE van jullie!!!
Wij zijn echt hartstikke tevreden over de renovatie van ons chalet. Alles binnen gemaakte tijd- en prijsafspraken, ondanks Corona en de problemen met de levering van materialen. Dus een pluim voor l’Arden’aide!
Na een verhuurperiode van 5 jaar aan een afkickcentrum voor jongeren stond La Commanderie des Ardennes in Durbuy er totaal onderkomen bij. l’Arden’aide heeft ons toen letterlijk dag en nacht gedurende een maand geholpen om alles in orde te krijgen. We hebben de verlichting hersteld of vervangen, de meubels moeten vernieuwen en alle de deuren en ramen zo goed als mogelijk gerepareerd en tot in de natchtelijke uren doorgewerkt om al de dealines te halen. Kortom, mede dankzij de hulp van de mensen van l’Arden’aide konden we de gasten met vol vertrouwen in onze gîte verwelkomen.
De firma Arden'aide mocht 2 nieuwe badkamers installeren in onze woning. Arden'aide beloofde echt vakmanschap af te leveren! Tijdens de installatie kwamen er al problemen naar boven.......De uitleg van Ardenne'aide....... Onze vaste loodgieter is ziek, Corona speelt ons parten, we hebben een nieuwe loodgieter , ............... Altijd een uitleg klaar, maar GEEN vakmanschap te zien. Gevolg........bij het douchen loopt het water door het plafond van de andere badkamer! de badkamers dienen terug uitgebroken te worden! Ardenne'aide zegt ons doodleuk dat ze al meer problemen hebben gehad met deze loodgieter en dat ze er niet meer mee samenwerken! Ardenne'aide laat niets meer van zich horen, van compensatie is geen sprake, laat staan een oplossing! Blijf van deze praatjesmakers weg! in bijlage een klein filmpje van de onderste badkamer. Diegene die de reactie van de "aannemer" kan lezen.....uw badkamer zal maar maximum 1,5 jaar meegaan .......
Ons vakantiehuis had nogal wat last van vochtproblemen. We hebben toen l'Arden'aide ingeschakeld. Zij hebben toen een drainagesysteem aangelegd, waardoor ons huis nu veel minder vochtig is. De werkzaamheden zijn perfect en zonder veel overlast uitgevoerd. Ook hebben zij een plantenbak voor ons gemaakt. Deze is erg mooi geworden. Bij een volgend probleem bellen we zeker weer l'Arden'aide!
Uiteraard in de bouwvak-vakantie en bovendien in het weekend begaf de boiler in onze B&B het. Bart wist snel iemand op te trommelen en op maandagochtend hadden we een nieuwe boiler. Wat een rust geeft dat als je weet dat je iemand achter je hebt staan met snelle oplossingen! Snelle service en goed ecommunicatie vooraf en achteraf. Ik beveel Arden'aide van harte aan!
Omdat we wat meer leef- en werkruimte wilden hebben, vroegen we l’Arden’aide om de garage volgens de regels netjes voor ons te verbouwen. Dat is hartstikke goed gelukt. Het is een prachtige tuinkamer geworden. Daarnaast kwamen ze al hun afspraken na. Daar wordt een mens blij van!
Via via ben ik in contact gekomen met L'arden'aide. Na een belletje stond diezelfde avond Bart al op de stoep om naar de klus te kijken. Frames voor een reclamedoek moesten worden opgehangen. Een week later hingen de doeken al aan de gevel!! Echt heel snel en voor ons bedrijf gelijk heel nuttig! Heldere afspraken die ze zeker nakomen. Tot de volgende klus
Wij zijn ontzettend blij met deze organisatie! Zeer behulpzaam en kundig..Het geeft je als vakantiehuis eigenaar heel veel rust en een veilig gevoel wanneer je dit bedrijf achter je hebt staan!! Met name de communicatie met Bart is perfect, hij schakelt snel en denkt altijd in oplossingen i.p.v. problemen. In 1 woord "fenomenaal"
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid