facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Arco

Info

L'ARCO® - Pizza & Pasta , eenvoudige gerechten met verse ingrediënten aan een eerlijke prijs voor iedereen die van de Italiaanse keuken houdt!

Geschiedenis

Méér dan 40 soorten pizza in 3 formaten en 30 soorten pasta, vers door de chef himself gemaakt. Samen met de vriendelijke bediening een bezoekje méér dan waard.



"Eenvoudige en lekkere gerechten."
Adres: Koerselsesteenweg 20 , Beringen 3580, BE
Telefoonnummer: 011 43 45 14
Stad: Beringen
Route: Koerselsesteenweg 20
Postcode: 3580


Openingstijden

Maandag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 17:00-22:00
Zaterdag: 17:00-22:00
Zondag: 11:30-14:00
Zondag: 17:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: l'arco webshop, openingsuren l'arco beringen, l'arco beringen, l arco beringen winkel, l arco winkel, pizza beringen, l'arco wine, pizzeria beringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Come A Casa Come A Casa 846 meter Geweldig lekker, goede service, echte aanrader
Dolcesalato Dolcesalato 5 km Een echte aanrader voor wie echte lekkere Italiaanse pizza wilt eten! Voor mij was he...
Recensies
Ben hier een keer gaan eten tijdens een verblijf in Beringen. Mooie zaak met een klein terras. Tot mijn verbazing hadden ze pici, een Toscaanse pastasoort die bijna nergens in te verkrijgen is in Italiaanse restaurants in België. Ook de bruschettamix was lekker. De pizza's hebben ze in drie verschillende formaten. Vriendelijke bediening, correcte prijzen.
Lekkere, uitgebreide menukaart waar voor elk wat wils op staat, vriendelijke bediening door bekwaam personeel. Ook ruim aanbod aan wijn. Gezellig etentje gehad en reserveren is wel aan te raden.Eten: 5/5
Superkindviendelijke bediening, lekkere pizza's en gezellig zitten. Meer moet dat niet zijn! Eten: 5/5
Het restaurant is klein, eenvoudig maar proper en netjes. Verwacht geen culinaire kunstwerken op je bord die eruit zien als moderne kunst waarbij je je soms afvraagt wat het nu allemaal precies is. Neen, hier krijg je eerlijke keuken volgens de goede Italiaanse traditie. L'Arco heeft niet voor niets enkele jaren de pizzaiolo award gewonnen voor beste pizzaria van Limburg. Dit zijn echt lekkere pizza's. Ook de pasta's zijn een culinaire lekkernij. Je gaat met een goed gevulde buik buiten en dit voor een zeer schappelijke prijs. De prijs kwaliteit verhouding is buitengewoon goed. Wat wil je nog meer.
Onwijs fijn voor mensen met een voorkeur voor vegetarisch, maar ook voor mensen met een gluten/melk intolerantie! We komen zeker terug de porties zijn groot, dus ben je een kleine eter, vraag dan om een kleine portie of... Neem net als ik het overschot mee naar huis en geniet er gewoon nog eens van! Op de foto: vegan pasta met gegrilde groenten en pasta Lookolie met als extra toegevoegd ingrediënt, scampi's.
Gezellig, zo'n lieve, behulpzame en vriendelijke mensen. Zalig lekker gegeten! Normale portie = veel. Lekkere wijn, zelf gebakken broodoven, mooie bordjes .. en houden rekening met allergien. Kortom zeker een aanrader!!
Top! En vriendelijke bediening!
Heel lekker met perfecte bediening. Prijs - kwaliteit uitstekend. Leuk idee om kleine porties mogelijk te maken
Al enkele keren bezocht en nog nooit teleurgesteld geweest. Super vriendelijke bediening. Zowel door personeel als door de eigenaars. Betere en verse pasta en pizza vindt je nergens in de omstreken van Beringen en ver daarbuiten. Prijs kwaliteit onovertroffen. Zalig assortiment van de betere en betaalbare Italiaanse wijnen om nog maar te zwijgen van de digestieven. Wil je lekker en echt Italiaans eten pasta en pizza ben je hier op je plaats. Moeilijk om uit te drukken maar elk gerecht heeft hier wel echt de " panache " die je zoekt in een Italiaans gerecht. Doe zo verder en mij zie je hier nog terug.
Wij hebben er heerlijk gegeten in het vernieuwde gedeelte. De gastvrouw nam ook de tijd om een praatje te slaan, ondanks andere reviews hieromtrent. Op de achtergrond speelde sfeermakende Italiaanse muziek. Wat mij bovendien opvalt is dat je steeds een grote hoeveelheid pasta per persoon ontvangt. Dit bleek 150 gr per persoon te zijn. Ook de andere collega in de bediening was erg vriendelijk en voerde haar job perfect uit. Wij gaan zeker terug en kunnen deze Italiaanse keuken alleen maar aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid