facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Apéro Restaurant

L'Apéro Restaurant

Info

Gibiers, volailles, poissons, grillades de viande, ... à L'Apéro, le Chef Miguel est aux fourneaux !

Adres: Rue Clérue 5, 6980 La Roche-en-Ardenne
Telefoonnummer: +32 84 41 18 31
eb.orepaltnaruatser@ofni
Stad: La Roche-en-Ardenne
Route: Rue Clérue 5
Postcode: 6980


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 21:00
Dinsdag: 18:00 - 21:00
Woensdag: 18:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: l'apero oostende, apero oostende mijnplein, l'apero la roche, l'apero vertaling, l'apero oostende menu, restaurant oostende, l'apéro oostende openingstijden, l'apereau blankenberge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Saint-Michel Le Saint-Michel 128 meter Zeer lekker gegeten. Beperkte kaart op een bord aan de muur. Klein restaurant, reserv...
Chez Henri   Restaurant Ardennais    La Roche-en-Ardenne Chez Henri Restaurant Ardennais La Roch... 194 meter Gezellige plek met lekkere Franse gerechten
La Claire Fontaine La Claire Fontaine 1 km Verblijf in oktober 2022 Mooi hotel, prettige bediening in een fantastische omgeving....
Recensies
Zeer lekker gegeten. Super malse steak met zachte pepersaus. Het stoofvlees was boterzacht en smolt in je mond zonder plat te zijn. De brochette was een schot in de roos. De vissoep was zeer smaakvol. Het dessert Bresseliene roomijs was over heerlijk met volle karamel. Top gegeten voor een goede prijs. Waar voor je geld.
Hier heerlijk gegeten. Was echt heel verfijnd eten en een goede prijs kwaliteit verhouding echt Aan te raden Eten: 5/5
Lekker gegeten bij l'Apéro ! Vriendelijke bediening! Alleen was het stoofvlees zeer weinig 3 stukjes vlees en de huiswijn rood is helemaal niet lekker. Verder alles in orde!
Een zeer klein pittoreske restaurant langs de weg in La Roche. Alles is gelijkvloers en toegankelijk voor de rolstoel. Het is een klein restaurant met weinig zitplaatsen, reserveren is mogelijk door te bellen. Het menu bestaat voornamelijk uit vlees met in het bijzonder wildvlees zoals herten en wildzwijn. Erg aantrekkelijk voor de vleeseters. Voor vegetariërs en mensen met allergieën is dit restaurant minder geschikt want het menu biedt geen veganistische gerechten. Qua allergieën zul je dit moeten bespreken, de kaart toont het niet in ieder geval. Het is goed en de gerechten zijn goed klaargemaakt. Veel gerechten zijn zelfgemaakt door de kok, aanraders. Verder bieden ze Portugese wijnen.
Geweldig lekker gegeten. Royale porties voor een menu van 30 euro. Toen we vroegen om wat meer ijs in onze frisdrank werd meteen een kpmmetje vol ijsbloklen op tafel gezet. Misschien wel 1 suggestie: plaats een airco voor de hete zomermaanden. Daarvoor wil ik als klant gerust enkele euros extra betalen . Hier komen wij zeker nog terug.
Uitstekend gegeten voor zeer redelijke prijzen. Vriendelijke bediening en onze hond was geen probleem
Heerlijk gegeten, we hadden twee verschillende stoofpotjes besteld en een rauwkost salade. Perfecto voor na een flinke wandeling! Volgens mij moet je wel reserveren in het hoogseizoen.
Eerlijke keuken, Prijs kwaliteit is best in orde. De rundsbrochette is echt lekker, forel heerlijk. Piepkuiken ook heel lekker. De parelhoen is niet echt aan te raden. Rode wijn is geen topper. Bediening zeer goed. Restaurant niet groot maar best gezellig.
Vanuit de rondrit met het treintje gespot. Zag er rustig, netjes en gezellig uit. Kaart was aantrekkelijk: veel echt lekkers, wel meer avondeten dan lunch, waar wij voor kwamen. Door een mix van starters en hoofdgerechten toch een heerlijke lunch kunnen samenstellen. Vriendelijke dame die ons bediende. Aanrader!
Een klein eenvoudig restaurant met een gevarieerde kaart. Wij namen met 3 personen een compleet menu wat bestond uit 5-gangen en vooraf toast met huisgemaakte kruidenboter. Alles met zorg bereid, opgediend en geserveerd. Het menu was heerlijk divers. De bediening is vlot en vriendelijk. Wij hebben hier heerlijk gegeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid