facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Antipasto

L'Antipasto
Adres: Brusselsesteenweg 814 , Zellik 1731, BE
Telefoonnummer: 0476 57 26 29
Stad: Zellik
Route: Brusselsesteenweg 814
Postcode: 1731



op zoek naar gerelateerd: l'antipasto brasschaat, antipasto brasschaat veldstraat, l'antipasto zellik, restaurant antipasto, l'antipasto openingstijden, pizza zellik, pizza antipasto, italiaans restaurant brasschaat
Recensies
Zeer lekker pizza’s! Een uitgebreide kaart. Er is een terras voor de zonnige dagen. De suggesties van de chef zijn steeds een topper! De pasta’s zijn ook heel lekker. Zeer lekker gegeten! Een aanrader.
Superlekkere pizza's. Beste in de regio
Heerlijk pizzas
Eten is altijd supperlekker. Toprestaurant. Hoort zeker bij de betere italiaanse restaurants uit de streek. De pizza's zijn ook top en de beste in de omgeving.
Service laat lang op zich wachten obers staan te kletsen
Typisch italiaans restaurant. Zowel pizza als pasta, antipasta, vlees... Ik ben voor de lasagne gegaan en die was lekker. Restaurant werd aangeraden door een collega.
Zeer lange wachttijden, meer dan 1u. Arrogante bediening. Zelfs bij reservatie.
Pizza's zijn echt top! Een aanrader!
Klein maar gezellig. Lekkere pizza's.
Ongedwongen resto, lekkere gerechten en goede bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid