facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Antichambre

L'Antichambre

Info

L'Antichambre Parfumerie personnalisée, bougies, parfums d'intérieurs.

Geschiedenis

parfumerie personnalisée

Adres: Place Georges Bruggmann 13 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 343 55 13
Stad: Ixelles
Route: Place Georges Bruggmann 13
Postcode: 1050


Openingstijden

Dinsdag: 11:00-18:30
Woensdag: 11:00-18:30
Donderdag: 11:00-18:30
Vrijdag: 11:00-18:30
Zaterdag: 11:00-18:30
Zondag: 12:00-16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Graphie Sud Graphie Sud 84 meter Prachtige plek met alleen maar mooie stukken en mooie mensen! Mooie momenten hier
Lucia Esteves Lucia Esteves 128 meter Vertaald door Google Winkelen met Lucia's goede smaak altijd een plezier om rond te s...
M32 M32 138 meter M32 est une galerie concept-store qui propose des bijoux, du mobilier vintage, des vê...
Bamboo Bamboo 205 meter
Choses Choses 492 meter Vertaald door Google Een keuze die altijd goed is, elegantie en originaliteit in de u...
Schelma Schelma 504 meter Vertaald door Google De perfecte plek om een ​​Japans meubelstuk van je dromen te kop...
Pika Pika - Japan Store Pika Pika - Japan Store 523 meter Kleine, nette Japanse 'toko' met een redelijk aanbod assortment food en non-food. Bel...
La Meute La Meute 556 meter Vlees was ongelooflijk, wijn was zeer goed. Bediening snel en vriendelijk. Basil smas...
Super Super 557 meter
Kiki-d Kiki-d 589 meter
Yes I Do Yes I Do 591 meter zeer vriendelijke, opmerkelijke service, zeer goede prijs
Artemide Brussels Artemide Brussels 595 meter Vertaald door Google Geweldige klantenservice! Origineel Excellent customer service!
InStore InStore 730 meter Vertaald door Google Geweldige winkel en professionele service Origineel Super sklep...
Lez Arts Cachés Lez Arts Cachés 785 meter "Artisans Belge et étrangèresArticles cadeaux"
Moss and Bros Moss and Bros 887 meter
Recensies
Ik heb een maand geleden een parfum besteld online en tot op vandaag heb ik die niet ontvangen. Ik stuur talrijke mails maar krijg geen antwoord.
Tradicional e acolhedor
Wat een geweldige ontdekking dat de Voorkamer, tien dagen geleden! De vrouw des huizes verwelkomt ons in een keurig interieur. Ze biedt ons haar vaardigheden en haar vriendelijkheid aan om ons te helpen HET parfum te creëren dat specifiek is voor onze dromen, onze persoonlijkheid en onze huid. Het oordeel van mijn omgeving is duidelijk: "Wat ruikt het lekker!". Het is met veel plezier dat ik om me heen adverteer.
Expertise en begeleiding van A tot Z bij het personaliseren van uw parfum. Het resultaat is definitief en uniek, deze geur verheugt me elke dag! Bedankt
Een erg leuke ontdekking. Aanbevolen voor alle geurkenners.
Prachtige winkel, kaarsen verkopen met gepersonaliseerde geuren, echt een belevenis om te doen. Neem de tijd om het parfum van uw keuze te vinden, alleen voor u samen te stellen en dat uw interieur en/of uw lichaam zal balsemen. Ook een uitzonderlijk en ongeëvenaard geschenk.
Het mooie adres van een gepassioneerde vrouw. Of je nu zo ver gaat als een persoonlijke creatie of dat je de verschillende aangeboden basissen verkent om ze te associëren of om je gebruikelijke parfum meer af te stemmen op je smaak, het is een deur die je moet oversteken op het gebied van geuren. Zoals wat, ook daar valt weer genoeg te ontdekken in België.
De boetiek L'antechambre binnengaan, is uw ziel onthullen door uw gepersonaliseerde parfum. De formule van dit parfum is uniek, het onthult de verschillende facetten van je persoonlijkheid en omhult je met zachtheid en welzijn. Ik vond daar mijn geur, mijn handtekening, degene die me voorgaat als ik een kamer binnenkom en daar blijft als ik wegga; je kunt mijn aanwezigheid raden. L'Antichambre biedt ook huisparfums aan; je huis is ook versierd met zijn geur. Wat heerlijk om weer thuis te zijn!!
Een paar weken geleden ging ik naar L'antechambre om daar mijn gepersonaliseerde parfum te laten maken. Ik had er in het verleden een vriend vergezeld en de passie en vriendelijkheid van Anne-Pascale, de ambachtsman van gepersonaliseerde geuren, had me geraakt. Ik heb altijd moeite om een ​​parfum te kiezen in traditionele parfumerieën, dus maakte ik van de gelegenheid gebruik om de geur te creëren die alleen bij mij zou passen. Het was een uitzonderlijke reis door de meanders van het reukgeheugen. Met de hulp en het talent van Anne-Pascale, die veel geduld toont, zijn we erin geslaagd om een ​​parfum te creëren dat op mij lijkt. Ze verkoopt ook nieuwe reeds gemaakte parfums die de zintuigen overweldigen. De knutselkaarsen zijn ook super tof. Ik raad iedereen die nooit parfum op hun huid aantreft van harte aan.
Een onmisbare boetiek in de recente trendy wijk Brugmann. Dit is de enige plek in Brussel waar je je gepersonaliseerde parfum kunt creëren, met behulp van tientallen verschillende aroma's en de inspiratie van je neus. Het is ook perfect om een ​​cadeau te vinden, de geurkaarsen in hun glazen verpakking zijn schattig! De voorkamer is een omweg meer dan waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid