facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Amicale

L'Amicale

Info

L'Amicale Books is an independent publishing platform built by the founders of PLMD (pleaseletmedesign) and Ding Dong Paper.

Geschiedenis

L'Amicale Books is an independent publishing platform built by the founders of PLMD (pleaseletmedesign) and Ding Dong Paper.



"L’Amicale des boulangers vous propose une large gamme de pains au levain à base de farines biologiques et/ou locales.Vente directe au magasin et livraison à vélo pour des points de dépôt ou des groupes d'achat en entreprise"
Adres: 9 boulevard de l'Est, 4020 Luik
Stad: Liège
Route: 9 boulevard de l'Est
Postcode: 4020



op zoek naar gerelateerd: LAmicale des boulangers, Au Four et au Jardin, Boulangerie Liège
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JO Publishing JO Publishing 166 meter Publishing branch of the Belgian indie label JauneOrange
Éditions ERAUL Éditions ERAUL 415 meter Études et Recherches Archéologiques de l'Université de Liège
NNstudio SNC NNstudio SNC 566 meter Vertaald door Google Geweldige projectmanagers, geweldige grafisch ontwerpers. Ik raa...
Les Éditions de la Province de Liège Les Éditions de la Province de Liège 1 km Maison d'édition liégeoise
Les Editions de l'Instant Les Editions de l'Instant 1 km Fantasy, SF, fantastique... Les Editions de l'Instant, maison d'édition dédiée à l'i...
Tétras Lyre Tétras Lyre 2 km Poésie, arts plastiques & musique
Méditations laïques audios Méditations laïques audios 2 km Méditations laïques: enregistrements audios qui vous guident pendant une demi-heure p...
Recensies
Broden die echt smaken, een geur hebben, elk ingrediënt is gekozen vanwege zijn kwaliteit en zijn duurzame sector, en het resultaat is verschrikkelijk : eet nog een notenbrood, dat lijkt me te flauw! En dan de onvergelijkbare rijsttaart.
Sinds 3 jaar in de wijk, is de vriendelijke een van de weinige bakkerijen in Luik die chocolade zonder lecithine aanbiedt. Kennisgeving aan mensen met een allergie. Brood en zelfgemaakt meel van kleine lokale producenten, het personeel en oa de baas zijn zeer vriendelijke mensen. Net zoals.
Een 3-4 beste bakkerijen in Luik. ga voor het brood met je ogen dicht; we staan ​​bovenaan de bakkerij in Luik. Alleen de keerzijde, sorry, dat schijnt door velen gedeeld te worden, het moet gezegd worden want het is lastig, de verkoopster met zwart haar die zo op het randje onaangenaam is.. en we zitten al snel in wat lijkt op vijandigheid, helemaal voor niets . Ook als de mensen voor me echt correct, beleefd, alles zijn. wij vragen ons af wat er aan de hand is. Het ruïneert alles, maar niet het brood. Ook pak je geen taart door je vingers er bijna op te leggen, dat is niet pro. Anders herhaal ik voor mezelf dat de Amicale echt de beste is en ondanks mijn opmerking waarvan ik hoop dat die constructief is heb ik er niets persoonlijks mee, ik zal er altijd naar terug gaan en iedereen aanraden daarheen te gaan.
Ik hou van gebak dat van hoge kwaliteit is en niet te zoet. Brood is dat ook. Ik hou echt van de sfeer die er heerst, die bestaat uit gelach en glimlachen, zowel in de werkplaats als in de winkel.
Het beste van Luik voor brood en stokbrood. Daarnaast met een filosofie die mij aanspreekt en waarin de mens centraal staat, niet koste wat het kost winst
Uitstekend AG..CORDIALE NIEUWE PROJECTEN IN ZICHT...Perfect Zeer goede CA.. MOOI EN MOEDIG.
Zeer goede bakkerij met een onberispelijke service. Veel andere producten beschikbaar, waaronder Badjawe en Mosterd : De beste bakkerij in Saint-Léonard!
Ik heb gisteren voor het eerst een brood gekocht... vandaag ligt het in de prullenbak. Het deeg is helemaal plakkerig, elastisch en compact. De smaak is raar, het lijkt helemaal niet op brood. Ik woon op 3 minuten lopen, het is de dichtstbijzijnde bakkerij bij mijn huis en toch zet ik daar geen voet meer.
Interessant concept met kwaliteitsbroden. Ik kreeg echter geen welkom dat een plaatselijke bakker waardig was. De dame aan de balie beantwoordde mijn vragen koel en ik voelde me duidelijk ongemakkelijk. En toch was ik helemaal niet onaangenaam. Welkom en lach naar het werk.
Erg leuk. De canelés zijn top, de daslookbroodjes ook en het brood is superlekker. De kwaliteit is er en dat is prettig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid