facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Amarante

"L’Amarante, situé à Theux, est en même temps un salon de thé et un corner Leonidas où se procurer de délicieuses pralines. On peut y déguster des petits-déjeuners, de la petite restauration à midi ou de bonnes pâtisseries en après-midi. L’Amarante est également glacier, et propose de nombreuses coupes de glaces ainsi que des milkshakes et smoothies. De quoi ravir petits et grands.En été, il est agréable de profiter de la terrasse et du jardin fleuri."
Adres: Rue du Pont 6 , Theux 4910, BE
Telefoonnummer: 087 89 15 88
Stad: Theux
Route: Rue du Pont 6
Postcode: 4910



op zoek naar gerelateerd: l'amarante theux menu, Fleuriste Theux, Amarante petit déjeuner
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Au Vieux Tancrémont Au Vieux Tancrémont 3 km Mooi terras en ook binnen plek zat! De tartes zijn vers en de keuze is grootEten: 5/5
Recensies
Bij Leonidas L'Amarante te Theux serveren ze goede koffie met opgeklopte melk, café Russe, of een potje Earl Grey thee eventueel vergezeld van een schaaltje bonbons.
Leuk plekje om even te zitten en wat te drinken of eten. Keus genoeg en vriendelijk personeel.Service: 5/5
Leuke tearoom op een erg leuke plek aan/boven de rivier. Vriendelijk personeel en de wafel was erg lekker. Aanrader.
Mooie winkel met achteraan de tearoom. Wij zaten op het terras in de zon, vlak aan het water. Vriendelijke en vlotte bediening. We namen de dégustation de pralines en een lokaal biertje. Aanrader.
Mooie en nieuwe zaak waar je aangenaam kan zitten. Dankzij de grote ramen heb je zicht op de rivier Hoëgne die er pal naast stroomt en komt er veel licht binnen. Het eten is er lekker, de bediening erg vlot en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Parkeren kan niet vlak voor de deur, wel is er voldoende parking in de omgeving, zoals aan de overzijde van de rivier parkeren met blauwe schijf. Via een trapje en de brug ben je er in minder dan 1 of 2 minuten. Zeker een aanrader!
Leuke tea-room, als tussenstop ontdekt om de wegenwerken tussen Luik en Verviers te vermijden. Verrassend uitzicht langs een brugje aan de waterkant, in het centrum van Theux. Vriendelijke bediening en lekkere appeltaart.
Lekker bakkie koffie met een heerlijk gebakje en bonbons!
Zeer lekker ontbijt! Voor herhaling vatbaar :
Vertaald door Google Het beste voor alles Origineel Top pour tout
Vertaald door Google De koffie was uitstekend. Het personeel was erg gastvrij en vriendelijk. Gewoon een klein minpuntje voor de chocolademuffin, maar dat is zeker een kwestie van smaak Origineel Le café était excellent. Le personnel était très accueillant et gentil. Juste petit bémol pour le muffin chocolat, mais c’est sûrement une question de goût
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid