facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'alchimie du chocolat

Info

Petite entreprise artisanale de chocolaterie .

Geschiedenis

Tous les amateurs de chocolat ne peuvent résister au plaisir subtil de savourer un petit morceau de ce produit divin fondant dans la bouche et libérant ses arômes.
Jean-Sébastien Jonné, alchimiste du chocolat poursuit sa quête de perfection pour satisfaire les amateurs les plus exigeants. Chaque création bénéficie d’une touche personnelle et unique, élaborée dans le plus grand soin avec du chocolat et des produits de première qualité.
L’Alchimie du Chocolat vous propose une gamme de plus de cinquante produits, aux saveurs diverses, des plus classiques aux plus osées.

12, chaussée de Tervuren - 1410 Waterloo
117, rue des Combattants - 1310 La Hulpe
64, rue des Hellènes - 1050 Ixelles

Adres: Chaussée de Tervuren 12 , Waterloo 1410, BE
Telefoonnummer: 02 354 40 44
moc.liamg@talocohcudeimihcla
Stad: Waterloo
Route: Chaussée de Tervuren 12
Postcode: 1410



op zoek naar gerelateerd: Passion Chocolat, Neuhaus chocolat, Chocolatier Forest, Grimpon
Recensies
Een ruime keuze aan pralines helaas kon de verkoopster ons niet informeren over de samenstelling en de capaciteit van cacao en over de houdbaarheid van een maand volgens haar terwijl op de doos 15 dagen staat aangegeven. Donkere chocolaatjes blijven iets te zoet. Eindelijk zou een klantenkaart een pluspunt zijn, wetende dat ik daar regelmatig ga. Een bezoek aan deze winkel is aan te raden.
Zeker de beste chocolatier in de regio. Smaken, texturen, presentatie, soorten cacao, alles is er voor amateurs.
Leuke winkel die naar chocolade ruikt . Op de achtergrond is het atelier waar pralines, bitterkoekjes en chocoladefiguurtjes worden gemaakt. Ontdekken !
Uitstekend. Ik neem alleen quasi-pralines. Zeker een van de beste.
Ik heb net je ijs geproefd, maar ik vind het een beetje te zoet naar mijn smaak.
Wanneer ik het genoegen heb pralines aan te bieden, komen ze voort uit de alchemie van chocolade. Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest. Ambachtslieden ten dienste van onze smaakpapillen. Ik raad het aan aan degenen die van echte chocolade houden
Ik heb slechts één telefonische ervaring gehad voor een bestelling, maar ik werd goed ontvangen, ze waren erg vriendelijk tegen me. Ik heb zojuist mijn bestelling ontvangen, het is prachtig x heel erg bedankt
Een van de beste chocolatiers van België.
Kwaliteitsprodukten. Excellent. Erg aardig. ik raad aan
Chocolade van wereldklasse, ik geef graag cadeaus aan mijn klanten en mezelf. Ook een grote selectie delicatessen en Upignac-producten tegen Upignac-prijzen. Ik ben fan van gekonfijte eend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid