facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'air et L'eau - Thuis In Wellness

L'air et L'eau - Thuis In Wellness

Info

sauna's, infrarood, jacuzzi, warmtepomp, outdoor living.
L’air et L’eau geeft reeds jaren professioneel advies en begeleiding bij de installatie van warmtepompen (koelen en verwarmen), sauna’s, infrarood, massagebaden en stoombaden.

Geschiedenis

L’air et L’eau geeft reeds jaren professioneel advies en begeleiding bij de installatie van warmtepompen (koelen en verwarmen), sauna’s, infrarood, massagebaden en stoombaden. U werkt met 1 contactpersoon, die uw wellness omgeving van aankoop tot afwerking realiseert. De sauna’s en massagebaden, die we gebruiken in onze totaalconcepten, zijn steeds van topmerken met meer dan 30 jaar ervaring. De levering en realisatie is onberispelijk, binnen budget en timing en er is steeds een sauna expert in uw buurt om u te helpen.



"Telefonisch 016/414266 of via email [email protected] kan u ons bereiken.L’air et L’eau, uw referentie voor Wellness van topkwaliteit. In ons ruime assortiment vindt u oa een infraroodcabine, sauna, jacuzzi of outdoor living artikelen van welbekende topmerken."
Adres: Liersesteenweg 181 (baan Lier - Aarschot), 3130 Begijnendijk
Telefoonnummer: 016/41 42 66
Stad: Begijnendijk
Route: Liersesteenweg 181 (baan Lier - Aarschot)
Postcode: 3130


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: 12:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Infrarood sauna kopen, Health Mate prijs, Health Mate sauna, HotSpring shop, Binnensauna, Jacuzzi kopen vlaams Brabant, HotSpring spa aanbieding, Prijzen HotSpring Spa
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vt Life Coaching Vt Life Coaching 4 km Professionele begeleiding op maat
Recensies
Top winkel, geeft voldoende advies en info om doordacht een aankoop te kunnen doen. Levering en service na verkoop loopt zoals het zou moeten. Verkopers hebben een hart voor hun producten en de mensen die ze gebruiken, dat merk je.
Fantastische uitbater met een klantvriendelijkheid om U tegen te zeggen . Deze shop is naar mijn mening één van dé beste Wellnessshops ! Hier kan je jacuzzi's kopen van topkwaliteit en niet te vergeten de prachtige sauna's . Deze en de vele extraatjes die je hier kunt vinden is een must om eens een kijkje te nemen indien je passeert !
Wij genieten volop van onze spa Stride, ideaal voor 2. Bedankt voor de goede service en het advies. Een aanrader, zowel de spa als de beide zaakvoerders.
Duidelijke info, vriendelijk, extra pluspunt; mogelijkheid tot testen alvorens aan te kopen. snelle levering en alles zeer netjes achtergelaten. Top!!! En nu gaan we genieten
Nette prijsjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid