facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lóa

Info

Bij ons kan u terecht voor persoonlijke verzorgingsproducten. Onder andere parfums, douchegel, haarshampoo, deodorant, ... en dit allemaal in uw favoriete geur!

Adres:
Stad: Oostrozebeke



op zoek naar gerelateerd: Gemeente Oostrozebeke, Groendienst Oostrozebeke, Oostrozebeke gemeenteraad, Oostrozebeke vandaag, Adreswijziging Oostrozebeke, Oostrozebeke babbelhoek, Burgerlijke stand Oostrozebeke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Il Senso Verde Il Senso Verde 2 km Zeer onbeschoft, behandelt zijn personeel en leveranciers als vuil. Totaal onbetrouwb...
Recensies
Vriendelijk volk, lekker eten en zeker een originele cuisine die je niet overal vindt. Ook take-away is zeer verzorgd.
Onze burgers waren koud en één van de twee burgers was helemaal doorweekt en viel uiteen. We hebben hem kunnen weggooien :
Een aanrader voor streetfood liefhebbers! Echte comfortfood om duimen en vingers bij af te likken. Meestal kan ik niet kiezen, dus bestellen we verschillende gerechten om te delen. Ze doen ook take-away.
We hebben gister eten gehaald. Het zag er top uit voor het oog! Heel jammer dat ik noodles met varkensvlees had en er zaten letterlijk 5 kleine stukjes vlees in. De banaan was gewoon bijna zwart. Echt jammer want ik hoorde zoveel goede dingen over jullie en dan is dit echt een tegenvaller!!!
Afrikaanse top chef!!! Een van onze favoriete cheap eats in t stad. Alles is met liefde gekookt en vol smaak.
Heerlijke streetfood! Veel vegan opties. Op wandelafstand van de kaaien.
Bangelijk lekkere streetfood, een absolute must om te bezoeken als je in Antwerpen bent... Supervriendelijke bediening met een grote glimlach !
Perfecte plek voor een korte maar gezellige stop met een degelijke hap en een drankje uit de selfservice bar. Het eten is goed geprijsd, vers gemaakt en smaakt goed! Gerechten zijn eerder oosters georiënteerd. Zeer ruime porties. Service niet super snel maar erg vriendelijk. Een bezoekje waard!
Ze sloten net de deur om dicht te gaan. Speciaal voor ons openden ze opnieuw de deuren, lichten en muziek terug aan. We kregen fingerlicking street food ! Heerlijke, echte gerechten. Met gratis glimlach. Voor ons reeds een vast adresje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid