facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KwadrO Ramen en Deuren

KwadrO Ramen en Deuren

Info

Ramen en deuren in PVC, aluminium en hout voor de regio Bree.



"KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met meer dan 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers is KwadrO inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de ramen- en deurenmarkt. Een specialist die borg staat voor een compleet assortiment kwaliteitsproducten in pvc, aluminium en hout. Maar vooral: een betrouwbare partner die je met kennis van zaken begeleidt, vanaf het eerste gesprek tot en met de plaatsing en oplevering."
Adres: Sportlaan 14, 3960 Bree
Telefoonnummer: +3289320250
Stad: Bree
Route: Sportlaan 14
Postcode: 3960



op zoek naar gerelateerd: KwadrO Genk, KwadrO Dendermonde, KwadrO Diest, KwadrO Waregem, KwadrO prijzen, KwadrO Zottegem, KwadrO Bree, KwadrO deuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nexus Konstruct Nexus Konstruct 53 km Na de renovatie van ons dak ontstond er na een tijdje een klein probleem. Nexus Const...
Recensies
Vakmanschap dicht bij jou.... en zeker met Benny, Jo, Miel en Nico. Prima job gedaan mannen. Bedankt. Naast het vakkundig werk ook nog eens goede Kwadro ambassadeurs. Top!
Ik bestelde een groot schuifraam, een klein venster en een brede deur bij Kwadro Bree. Geen groot project, maar voor mij wel belangrijk. Ik vond van bij het begin de kennismaking en de verdere begeleiding en opvolging heel professioneel en tegelijkertijd aangenaam en open. De verantwoordelijke Gert Ubachs durfde meteen vragen te stellen om te peilen naar mijn wensen; hij was niet bang om persoonlijke raad te geven en zijn zienswijze kenbaar te maken zonder daarbij mijn eigen noden en verwachtingen uit het oog te verliezen. Die persoonlijke aanpak heeft me geholpen om mijn keuzes te maken en ik heb er geen spijt van. De uitvoering is zeer vlot verlopen met dank aan het technische personeel, zij kennen hun vak. Rina Kuijpers
Gert heeft ons zeer goed geholpen vanaf het moment dat we de winkel zijn binnen gewandeld, tot een hele tijd na de aflevering van de werken. Ook de werkmannen hebben ons buiten mooie ramen en deuren, ook achtergelaten met een positieve ervaring. De werken gingen vlot en alles is naar wens afgehandeld. Dikke merci aan Gert en co voor de aangename samenwerking en het prachtige resultaat. Ik raad iedereen aan om beroep te doen op Kwadro Bree bij het aanschaffen van nieuwe ramen en deuren!
Wat een service! Wat een klantvriendelijkheid! Wat een oprechtheid! Na bezoek aan enorm veel ramen en deuren leveranciers kwam ik terecht bij kwadro ramen in bree. Gert heeft mij hier enorm goed bijgestaan en nog steeds. Wat ben ik blij dat ik hier terecht ben gekomen. Geen druk of vals gevoel. De klant staat hier centraal. Ik heb de winkel in bree met zo een goed gevoel verlaten en ik kan niet wachten tot mijn ramen effectief geplaatst zijn. Ik raad kwadro zeker aan. We zijn een eind verder en wat ben ik tevreden van het resultaat de service en communicatie doorheen het ganse proces!!! Blindelings te vertrouwen is Gert uit kwadro Bree! Weet waar die over spreekt en heb gekregen wat beloofd en besproken werd! Geld waard! Twijfel niet hier moet je zijn!
Afgelopen week nieuwe ramen en deuren geplaatst door team Kwadro . We zijn zéér tevreden!! Fantastisch werk geleverd, echte vakmannen!! Dikke merci Gert, Emiel en Nico !!
Gert heeft ons een zeer goede prijs kwaliteits product voorgeschoteld gehad waarmee je huis van prima ramen en deuren voorzien zal zijn. Zelfs de ramen konden op een derde stand geopend worden en het binnenprofiel is fijn glad zodat je ze makkelijk kan reinigen.
Na maanden zoeken naar de juiste vakman dan toch eentje gevonden. Bij de sympathieke Gert Ubachs alle informatie gekregen die we zochten. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en goede opvolging met plaatsen. Wij zijn zeer tevreden en zijn er zeker van dat onze ramen en deuren goed geplaatst zijn en lang meegaan. Zeker een aanrader!
Wij zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Gert. Steeds heeft hij ons bijgestaan in onze ideeën, en dat met een vriendelijke en vlotte babbel. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer juist, Kwadro Bree is daarom absoluut een aanrader! We kijken er enorm naar uit om het resultaat te zien!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid