facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kvik Sint Pieters Leeuw

Kvik Sint Pieters Leeuw

Info

Al meer dan 30 jaar levert Kvik Deens design keukens-badkamers-garderobe. Innovatieve desi

Geschiedenis

Kvik is gebaseerd op gezond verstand, een diep respect voor onze klanten en niet in de laatste plaats de wil om te veranderen. Dat uitdagen van de macht der gewoonte loopt als een rode draad door al onze actviteiten, zowel in de manier waarop we keukens verkopen als in onze ideeën op het gebied van inrichting en functionaliteit.

Die innovatieve instelling heeft in de loop van de tijd geleid tot de lancering van een reeks visies en producten, die allemaal voortvloeien uit onze behoeften en de eisen die we stellen aan de keuken.
X-large™ kan worden aangepast aan de lengte van de klant en is ontwikkeld om te zorgen voor een ergonomisch verantwoorde werkplek, die functionaliteit en design weet te combineren. Wij hebben in 1999 de filosofie van de ConversatieKeuken® gelanceerd, een combinatie van ons moderne leefpatroon met de behoeften die gezinnen hebben aan samenzijn en verbondenheid.

=======================================

Le procès du traditionalisme
La philosophie de l’entreprise Kvik était basée sur le bon sens, le profond respect des clients et surtout la volonté de changement. Et c’est justement le défi lancé au traditionalisme qui continue à être le fil conducteur de notre activité. Aussi bien en ce qui concerne la manière dont nous vendons des cuisines que nos idées sur l’aménagement et la fonctionnalité.

Au fil du temps, l’innovation a conduit à l’introduction d’un certain nombre d’idées et de produits tous issus des besoins et des exigences que nous imposons à la cuisine. X-large™, qui peut être adapté à la taille du client, a été créé à partir du désir de disposer d’un lieu de travail ergonomiquement correct qui combine fonction et design. En 1999, nous avons introduit la philosophie à l’origine de SamtaleKøkken®, une cuisine conviviale qui concilie notre mode de vie moderne et le besoin qu’a la famille de passer du temps ensemble et de partager les tâches.



"Iedereen heeft het recht op een coole keuken en op een coole koopervaring. Die instelling vind je in alle Kvik winkels terug. Als keukenexperts zullen we er alles aan doen om je keukendroom te verwezenlijken. Kom een kijkje nemen in onze winkel in Sint Pieters Leeuw en ontdek hoe wij jou kunnen helpen."
Adres: Bergensesteenweg 100, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Telefoonnummer: +32 2 300 59 49
Stad: Sint-Pieters-Leeuw
Route: Bergensesteenweg 100
Postcode: 1600


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Kvik Antwerpen, Kvik keukens, Kvik Knokke, Kvik winkels, Kvik solden, Materiaal Kvik keukens, Kvik Genk, Kvik Brugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Outletmeuble Outletmeuble 569 meter Acheter des meubles moins cher ? C'est possible avec Outlet Meuble ! Chaussée de Mon...
IXINA Sint-Pieters-Leeuw IXINA Sint-Pieters-Leeuw 1 km Zeer positieve ervaring met Ixina SPL.- Raadgeefster Stacy heeft mij goed geholpen b...
Recensies
Ik ben drietalig en werk in Vlaanderen, maar omdat mijn partner uit Frankrijk komt, spraken we Frans ook mijn moedertaal. We hadden meteen het gevoel dat we niet welkom waren, de verkoper was arrogant, snel geïrriteerd en onvriendelijk tegen ons. Ik denk dat je deze winkel niet Kvik in het algemeen helaas beter kunt vermijden als je Frans spreekt. Het is echt triest om zoveel afkeer van een taal te zien.
Ik zie dat ik niet de enige ben met klachten over de afwerking van de KVIK keukens van de winkel in Sint-Pieters-Leeuw. Ik kreeg een onafgewerkte keuken. Om dit gat zie foto af te werken moest ik 100 euro + BTW bijbetalen. Ik vroeg ook een koperen kraan en ik kreeg een gouden. KVIK Sint-Pieters-Leeuw was niet bereid om een eerbare oplossing voor te stellen.
Graag wil ik expliciet het hele team collega's waarderen voor hun professionalisme. Van het advies in de winkel, tot het aankopen en plannen van de installatie tot de installatie, alle mensen waren bijzonder vriendelijk. Dat verdient een pluim.
We zijn zéér tevreden over onze KVIK keukens, aangekocht in Sint Pieters Leeuw. Steve, Arno en hun team volgen alles op vanaf het ontwerp, de opmeting, de levering tot de plaatsing. De communicatie loopt zeer volt. Ook de dienst naverkoop volgt zijn zaken op, wat voor ons ook zéér belangrijk is. Het is absoluut een aanrader om bij KVIK Sint Pieters Leeuw te bestellen!!
Vermijd Kvik. Ze hebben nooit tijd en zijn arrogant, weten alles beter dan architect en aannemer. Als je teveel vragen stelt ben je lastig: 'je moet mij vertrouwen mevrouw!'. Installatie gebeurt zogezegd door eigen mensen maar dat was niet waar. Kasten die op maat zijn bijgezaagd hebben gekartelde randen. Als je klaagt krijg je geen reactie en dienst na verkoop is onbestaande. Boorgaten hadden ook gekartelde randen en we wachten nu al zes maanden op de dopjes om ze af te werken. Als je mailt met de vraag waar ze blijven krijg je geen excuses, enkel 'ze zijn besteld en komen volgende week aan'. Die mail kreeg ik exact 1 maand geleden en rara, niks gehoord.
Steve heeft als zaakvoerder een buitengewone expertise en kent zijn vak door en door. Hij levert prachtig werk, 100% TOP! Afgewerkt, verzorgd én proper tot de kleinste details. Niets ontsnapt aan zijn oog en de resultaten zijn beter dan excellent! Laat je begeleiden door Steve en zijn team: ik garandeer dat je nooit nog elders wil gaan :- Best experience you can get!
Stijlvolle, degelijke keuken tegen scherpe prijs, professioneel advies en efficiënte opvolging van bestelling. Paar kleinere mankementen bij de plaatsing maar dienst naverkoop heeft daar snel en klantvriendelijk op gereageerd.
Je staat pas binnen en komen meteen af : Kan ik u ergens mee helpen..We zeggen heel beleefd, we kijken eerst graag wat rond..Ok zegt ze, gaat weg en heeft ons nadien geen blik meer gegund..een goeie dag bij het buitengaan was ook teveel..Jammer ! ***Bedankt voor de eerlijke feedback..Iedereen maakt wel is fouten..ik kom wel is terug .***
TOP TEAM! Het mag gezegd. Dank aan Yves, Bob en Kevin.
Slechte service, slechte advies en de baas is zeer arrogant. Er zijn veel betere keukenwinkels.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid