facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kvik Sint-Niklaas

Info

Keukens, badkamers en garderobes met Deens design.



"Iedereen heeft het recht op een coole keuken en op een coole koopervaring. Die instelling vind je in alle Kvik winkels terug. Als keukenexperts zullen we er alles aan doen om je keukendroom te verwezenlijken. Kom een kijkje nemen in onze winkel in Sint Niklaas en ontdek hoe wij jou kunnen helpen."
Adres: Heidebaan 90, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 03/289.29.29
Stad: Sint-Niklaas
Route: Heidebaan 90
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Kvik keukens, Kvik Boortmeerbeek, Kvik hasselt, Kvik Roeselare, Kvik promoties, Kvik magazijn, Kvik Kuurne, Kvik Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tupperware Belgium Tupperware Belgium 2 km Vriendelijke consulentes die warenkennus hebben.
Cucina-Italiana Cucina-Italiana 3 km Absolute aanrader hier in Kruibeke.
Recensies
Wij hebben recent een nieuwe keuken aangekocht en laten plaatsen door Kvik Sint-Niklaas. Zeer tevreden over het resultaat en de aanpak van Peter en zijn team. Bij problemen dachten ze pro-actief mee en zorgden ze voor een passende oplossing. Wij zijn zeer tevreden! Voor toekomstige projecten zouden we opnieuw met Kvik samenwerken.
Recent een keuken aangekocht voor onze nieuwbouw bij Kvik. Zeer te spreken over Peter en zijn team. Vanaf het begin dachten zij pro-actief mee en stelden zij zich zeer flexibel op wanneer wij nog maar eens wijzigingen wouden aanbrengen. Zeer tevreden van het eindresultaat en zou sowieso hier opnieuw bestellen.
Zeer mooie en ergonomische keuken, die we na zeer uitgebreid overleg en zoektocht samen met Jef hebben kunnen realiseren.
Mooie keukens en gevarieerd aanbod aan fronten en werkbladen.
Wij gingen, per 6.9.2020, op zoek naar keuken bij Kvik Sint-Niklaas en hadden een afspraak gemaakt zodoende dat een consulent tijd had voor de nodige adviesverstrekking. Wij absoluut geen welkomgevoel, onvriendelijke medewerker - werkelijk onbeschoft op sommige momenten, uiteindelijk hebben wij het gesprek afgerond en komen wij zeker niet meer terug. De materialen zelf lijken me niet van een erg duurzame kwaliteit te zijn.
We zijn super tevreden met onze nieuwe keuken. We hadden een paar eisen die niet aansloten aan de standaard keuken, maar hier werd altijd een oplossing voor gezocht. De service was van begin tot eind zeer goed, er werd goed naar ons geluisterd bij het plannen en ook na de handtekening konden wij met al onze vragen en bijkomende wensen bij hen terecht.
Geen aanrader! Keuken een maand te laat en onafgewerkt geleverd. Personeel is bijzonder onvriendelijk en zoekt op geen enkele manier een oplossing. Zelfs wanneer het management werd aangesproken op het onbeleefd gedrag van het personeel kwam er geen reactie. Kopen bij Kvik is garantie op miserie!
Echt een bezoek waard. We zijn hier bijzonder hartelijk onthaald en kregen meer dan behoorlijke informatie. De zaakvoerder zit al 30jaar in het vak en weet heel goed waarover hij spreekt en geeft eerlijk advies. In het weekend maak je wel best een afspraak.
Onze droomkeuken werd geplaatst zoals besproken, vriendelijk personeel en steeds een luisterend oor. Tevens is hun service top, ook na verkoop. Als het goed is mag het ook gezegd worden. Johan Van Daele / Kruibeke
Zeer behulpzaam en geduldig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid