facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KVE Systems

KVE Systems

Info

KVE systems uit Mol is een uitermate gespecialiseerd bedrijf dat zonnepanelen plaatst die zonlicht omzetten in kostbare energie!



"KVE-Systems is een uitermate gespecialiseerd bedrijf dat zonnepanelen plaatst, die zonlicht omzetten in elektriciteit.De zon is een onuitputtelijke bron van energie en is schoon. Zonlicht is er in overvloed.Zelfs in België is er genoeg zonlicht om met zonnepanelen alle elektriciteit op te wekken die nodig is.Zonnestroomsystemen zijn gemakkelijk in gebruik en vergen geen onderhoud. Bovendien zijn de financiële voordelenenorm. Elektriciteit uit zonnepanelen is namelijk de goedkoopste energie, terwijl de prijzen voor stookolie, gas en kernelektriciteit alsmaar stijgen. KVE-Systems werkt voor elke specifieke situatie vrijblijvend een aangepast plan uit."
Adres: Korte Heistraat 39, 2400 Mol (België)
Telefoonnummer: 014/70.05.96
Stad: Mol
Route: Korte Heistraat 39
Postcode: 2400


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Thuisbatterij specialist, Laadpalen Balen, Thuisbatterij opladen met nachttarief, Laadpaal Mol, KVE Systems Bertem, Thuisbatterij 50 kWh, Zonnepanelen Balen, Aclisol
Recensies
Zeer professionele firma en zeer bekwame techniekers. Communicatie verliep vriendelijk en correct. Men maakt gebruik van zeer hoogwaardig kwaliteitsmateriaal. Alles vlekkeloos verlopen dus. Ik raad deze firma zeker aan. Heb ik al gedaan intussen ;-
Prima uitleg en prijsofferte door Johan. Goede prijs-kwaliteit. Stipte opvolging van de planning. Degelijke en verzorgde uitvoering van de werken. Vriendelijk personeel van het eerste tot laatste contact. Uitstekende fine-tuning door Johan.
Onze zonnepanelen zijn 9 jaar geleden door een andere installateur geplaats jammer genoeg is deze zaak er niet meer. Nu had ik een fout melding op een omvormer. Mailtje gestuurd naar een aantal installateurs. KVE Systems heeft ons de dag erna opgebeld en ons al onmiddellijk bijgestaan. Dit om er voor te zorgen dat er geen verdere schade aan de omvormer kon komen. Men ging spoedig een technieker sturen om de fout op te sporen en op te lossen. Dat is ondertussen ook gebeurt. De technieker was vriendelijk en beleeft Lorenzo.. Werkte keurig door en er werd een duidelijk Interventie checklist overhandigt met de gepresteerde uren en de uitgevoerde werken na afloop. Prijs / Kwaliteit / Klantvriendelijkheid. Dik in orde. Moest het nodig zijn zal ik zeker nog beroep doen op de diensten van KVE Systems. Ik heb jullie gegevens op de omvormer geplakt.
Zeer professioneel en klantgericht bedrijf. Ze hebben bij ons zonnepanelen geplaatst en mijn vrouw en ik waren zéér tevreden over de werkkrachten. Ze spraken Nederlands en waren vriendelijk en beleefd. Ze hebben op het dak nog een kapotte fahr vervangen ook, iets wat niet in hun takenpakket zat. Alles is netjes achtergelaten nadien door hen. Ik wou dat elke firma zo werkte.
Wij zijn er heel tevreden van. Proper gewerkt, professioneel gewerkt, duidelijk op vragen geantwoord en dat allemaal voor een eerlijke prijs. Wat wil men nog meer?
Professionele vakman heel tevreden over Netjes afgewerkt goede service Aanrader over de ganse lijn Proficiat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid