facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kuva Dranken

Kuva Dranken
"Uw specialist in speciale bieren, wijnen, rum, whisky en andere dranken! Voor een cadeau of mandje op maat kunt u ook altijd bij ons terecht."
Adres: Venlosesteenweg 115 b1, 3640 Ophoven, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089-568433
Stad: Ophoven
Route: Venlosesteenweg 115 b1
Postcode: 3640



op zoek naar gerelateerd: Drankenhandel, Corstjens Maaseik
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kuva-Verswinkel Kuva-Verswinkel 0 meter Weeral een lekker en goed gevulde ontbijtkorf gekregen , hebben een lekker ontbijt ge...
Darts en Biljartcenter Ophoven Darts en Biljartcenter Ophoven 673 meter Een detailhandel met alles op het gebied van dart- en biljartproducten, waar het pers...
Recensies
Op het gebied van speciaalbieren is Kuva een begrip in de regio naast wijn, sterke dranken en frisdranken. Behulpzaam en vriendelijk personeel dat ten eerste, maakte een prachtig cadeaupakketje voor me klaar voor verjaardag. Zeer, zeer ruim assortiment aan speciaalbieren uit met name België zelf maar ook vele bieren uit o.a. Nederland, Estland en veel meer. Ook de niet alledaagse bieren van België zoals Struisse Brouwers ook in grote flessen en Trappist Westvleteren 12 hier aanwezig. Die laatste natuurlijk niet ongelimiteerd op voorraad, mag duidelijk zijn ; En natuurlijk het regio biertje Vinken Blond 6,1% hier te koop, ook erg lekker! Teveel om allemaal tot me te nemen na eerste bezoekje. In ieder geval warm aanbevolen voor iedere bierliefhebber!
Nog nooit zo veel bier gezien
Alles aanwezig! Zeer goede service en bediening. Komen hier graag!
Zeer goed en gevarieerd assortiment, en vriendelijke medewerkers met veel kennis van bier!
Super mooie flessen en zeer klant vriendelijk. Ik wilde 3mandjes voor 70euro en 3gevulde mandjes met de mandjes erbij was nog geen 70euro bij elkaar!
Wat een enorme keuze aan bier merken. De heer die ons geholpen heeft had ook een weetje over ieder biertje!! Geweldig.
Redelijk aanbod in bieren. Personeel alleen bij afrekenen gezien. Recht toe recht aan geen poes pas.
De beste bierendrankenwinkel in Weert en omgeving. Zeer uitgebreid aanbod! En wat ik ook zeer prettig vind, zeer vriendelijk, een uitstekende kennis en een goede prijs-kwaliteits-verhouding!!! Het lijkt op een promotiemail, maar dit is zeker niet het geval. Ik ben gewoon oprecht een zeer tevreden klant.
Breed assortiment van bekende bieren met daarnaast ook de wat minder bekende en/of lokale bieren. Voor wat betreft vloeroppervlakte is het niet de allergrootste, waardoor het soms wel wat rommelig en vol oogt. Verder is het een winkel zonder poespas.
Heel veel keuze qua sterke drank en heel veel lekker belgisch bier
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid