facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kusadasi Lede

Kusadasi Lede

Info

In één woord: FENOMENAAL! Een totaalpakket om nooit te vergeten. Het kusadasi team stelt u onmiddellijk op uw gemak. De bediening is uitstekend, nooit stijf maar geamuseerd en professioneel. Het eten is buiten categorie. Samurai met alle groentjes?

Adres: Nieuwstraat 29, 9340 Lede
Telefoonnummer: 0486454661
Stad: Lede
Route: Nieuwstraat 29
Postcode: 9340



op zoek naar gerelateerd: Lede Kusadasi, Frituur Lede, Pizza Lede, Pitta in Lede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur Inge & Diner Frituur Inge & Diner 113 meter Pak geen groot pak een klein zal genoeg zijn
Recensies
Zeer vriendelijke uitbater en hygiënische plek. Wij bestelde voor de eerste keer hier op aanraden van iemand en de goede reviews. Wij hadden een broodje adana, 2 broodjes mix en een kinder menu. Qua smaak was de adana goed maar wel heel weinig aangezien het broodje breed was. Dus je had niet altijd vlees bij elke hap. De frietjes waren een ramp. Zeer vettig, slap en niet goed gebakken. Zeer spijtig. Het kindermenu/smullbox was ook maar triestig. Veel te duur voor de paar ongekookte frietjes en 3 stukjes chicken nuggets en fingers. Wij gaan hier nog een keer bestellen omwille van de vriendelijke uitbater en dan kan ik hopelijk deze review aanpassen naar een betere score.
Superlekker. Meer als genoeg. Goede service. Snel bediend. Juist beetje koid kwam omgevingstemperatuur om op te eten, echter begrijpelijk gezien er meer focus is op afhaal.Eten: 5/5
Mijn vaste pita-plek. Lekkere pita en Dürüm! Vriendelijke en vlotte bediening, proper interieur. Je kan ter plaatse eten in booths die doen denken aan een Amerikaanse diner.Eten: 4/5
Super lekkere pitta alleen jammer dat er heel weinig vlees tussen de pitta of kapsalon zit. En na vergelijking is een grote pitta en een kleine even groot en gevuld, enkel een andere vorm.
Eten viel wel mee je smaakte dat het gemaakt was van lamsvlees. Eveneens moest ik nog even op mijn eten wachten terwijl ik duidelijk vooraf heb besteld via de telefoon.
Kan eens goed smaken
Vriendelijk lekker eten, aanrader.Eten: 4/5
Lekker gegeten, vlugge bediening
Normaal altijd super lekker deze keer was kapsalon alles behalve...
juist 2 pittaschotels gaan halen.de frieten worden in de friteuse gedaan, maar daarna wordt de mand omhoog gezet en wordt de inhoud van de kom met al gebakken friet erin gekieperd om opnieuw te bakken.resultaat smakelijke harde bruine stokken.de oude frieten werden alleen gebakken dus geen nieuwe.wie weet hoelang lagen die er al gebakken.Ik heb direct gezegd dat dit de laatste keer was dat ik bij hem ben geweest. ik betaal goed geld dan mag ik ook goed eten verwachten. mensen oppassen dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid