facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KurkNaturel

KurkNaturel

Info

Kurknaturel is dé Belgische webshop in kurkgerelateerde producten. Alles wat je nodig hebt voor een uniek en origineel cadeau!

Geschiedenis

Kurknaturel is dé webshop in kurkgerelateerde producten. Alles wat je nodig hebt voor een uniek en origineel cadeau! Wij houden van natuurlijke producten met oog voor detail. Kurknaturel neemt geen genoegen met alledaagse producten. Nee, wij willen jou dé leukste, origineelste en milieuvriendelijkste collecties aanbieden. Met een gebalanceerd assortiment aan juwelen, mode en interieur is het de missie van Kurknaturel om aan te tonen dat elegantie en een vleugje natuur een perfect geheel kunnen vormen. Wij streven er naar om mode & accessoires te combineren met het aangename van kurk. Naast functionaliteit en kwaliteit, dienen de producten uniek en bijzonder te zijn. Kurknaturel is opgericht in 2016 en heeft inmiddels een groot aantal internationale topmerken aan zich gebonden.

Adres: lostraat 17, 9880 Aalter
Telefoonnummer: 0478 26 63 08
Stad: Aalter
Route: lostraat 17
Postcode: 9880



op zoek naar gerelateerd: Kurken tassen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Clo'sis Clo'sis 317 meter Altijd supervriendelijk en eerlijke mening over de kledij!
Onverbloemd Aalter Onverbloemd Aalter 317 meter Vriendelijke service, bloemen geleverd op de exacte tijd. Tevreden klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid