facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kura Plaza

Kura Plaza
Adres: Henry Spillemaeckersstraat 9 , Boom 2850, BE
Telefoonnummer: 03 689 79 69
Stad: Boom
Route: Henry Spillemaeckersstraat 9
Postcode: 2850


Openingstijden

Maandag: 12:00-15:00
Maandag: 18:00-22:30
Dinsdag: 12:00-15:00
Dinsdag: 18:00-22:30
Woensdag: 12:00-15:00
Woensdag: 18:00-22:30
Donderdag: 12:00-15:00


op zoek naar gerelateerd: kura plaza website, sushi boom, all you can eat sushi
Recensies
Online een reservering gedaan voor dit restaurant , dit was gelukt maar toen we aankwamen was het gesloten. Telefoonnummer is ook afgesloten en het ziet er vervallen uit.
De bediening was alles behalve. Ik vroeg waar een gerecht was en kreeg als antwoord ons niet afjagen he. Bij het dessert vroeg ik of ze sorbet hadden ivm lactose intolerantie en ik kreeg als antwoord ja de kleine potten maar dat bleek dan roomijs te zijn. De eerste keer dat we zo een slechte service kregen. Je gaat naar een all you can eat met een formule van 2 uur. Maar je moet wel telkens 30 a 40 minuten op je gerecht wachten. Niet echt correct.
prima eten! helaas houden ze zich niet aan de prijzen van de voordeel menu's.kinderen onder de 10 word de volle prijs aangerekend! De wifi code werd door meerdere mensen geprobeerd,maar werkte niet,zelfs niet na bevestiging van het personeel of de code juist was.ons vorige bezoek werd wel juist aangerekend.nu was het een tegenvaller,er was geen plaats voor een uitleg over de rekening
In een regio waar standaard Belgische keuken de norm is, biedt dit een zeldzame andere toets. Lekkere Aziatische gerechten aan aanvaardbare prijs.
Ruim aanbod eten voor een vaste prijs. Soms is wel niet alles beschikbaar dus je moet geluk hebben.
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De maki's zijn heerlijk!
Jammer dat het niet meer bestaat, we missen uw restaurant
Meest onvriendelijke eigenaar die ik ooit ben tegengekomen.
Lekker eten, goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Heerlijke japanese all you can eat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid