facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunstpresent

Kunstpresent

Info

Kunstpresent is een ondersteuningsplatform voor kunstenaars, ontwerpers en artiesten.

Geschiedenis

Vzw kunstpresent

Kunstpresent wil kunstenaars, ontwerpers en artiesten uit de regio een ondersteuningsplatform aanbieden door middel van verschillende initiatieven.
Zo zal ze verschillende aankondigingen brengen omtrent kunst en cultuur. Maar zal ook zelf initiatieven aan de dag brengen zoals workshops, tentoonstellingen en uiteraard dé jaarlijkse Decemberwinkel!

Sinds 2009 wordt er de 'Decemberwinkel' georganiseerd. Een pop-up store avant la lettre waar er van 15 kunstenaars werk te koop wordt aangeboden. Vooral jonge en beginnende kunstenaars, ontwerpers of artiesten willen wij hiermee een duwtje in de rug geven om hun werk aan een breder publiek te tonen en te verkopen. Alle onkosten worden zo laag mogelijk gehouden zodat dit een extra stimulans is. We creëren de mogelijkheid voor de deelnemende kunstenaars om workshops, tentoonstellingen en andere initiatieven aan te kondigen. Deze winkel wordt jaarlijks georganiseerd in een leegstaand pand in Kalmthout.


Adres: Kievitstraat 33, 2920 Kalmthout
Telefoonnummer: 0476673548
Stad: Kalmthout
Route: Kievitstraat 33
Postcode: 2920


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grenspark Kalmthoutse Heide Grenspark Kalmthoutse Heide 1 km Het Grenspark is vrij toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang.
De Kneuters De Kneuters 1 km De Kneuters is een groep jongeren die het leven in Kalmthout aangenaam en interessant...
Turnkampen Turnkampen 2 km Turnkampen Kalmthout organiseert jaarlijks een 5-tal kampen voor kinderen vanaf 6 jaa...
Villartist Villartist 2 km Villartist is een afzonderingsoord met studio, slaapgelegenheid en cateringfaciliteit...
DROP DEN BIET DROP DEN BIET 2 km Goed jeugdhuis 4,8 Jeff Goldblumms van de 5 Jeff Goldblumms
Striproute Striproute 2 km Gezellig fietsen in het kielzog van stripfiguren. Met leuke doe-activiteiten rond str...
Hoevefeesten Kalmthout Hoevefeesten Kalmthout 3 km Leuk voor de kleinkinderen om zoveel tractors samen te zien. Tevens een ontmoetingspl...
Bevrijdingsfeesten Heide - Kalmthout Bevrijdingsfeesten Heide - Kalmthout 4 km Jaarlijkse traditie, de bevrijdingsfeesten in Heide - Kalmthout.
Bal-tazaar Bal-tazaar 4 km Super feest! Volgend jaar zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid