facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunstenfestival Watou

Kunstenfestival Watou

Info

Wil je graag op de hoogte blijven van al onze activiteiten?
Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Geschiedenis

Wil je graag op de hoogte blijven van al onze activiteiten?
Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!



"Watou 2022 — ‘Sense of Place’ kiest voor het avontuur. Het kunstenfestival zet in op verwevenheid, op de interactie tussen het dorp en de kunstenaars, op het samenspel tussen kunst en poëzie. Watou als een living lab, een plek die kunstenaars en dichters inspireert. Twintig kunstenaars en evenveel dichters presenteren nieuw werk. Elk vanuit hun artistieke vrijheid, in dialoog met elkaar, het dorp, het landschap en ja, ook met jou. De in situ werken worden aangevuld met een plaatsgevoelige selectie van internationaal gevestigde namen: Gavin Turk, Koen Vanmechelen, Marcel Broodthaers, Kate MccGwire, Michelangelo Pistoletto, Nam June Paik, ... Curatoren: James Putnam en Michaël Vandebril - Inspirator: Koen Vanmechelen."
Adres: Watouplein 12, 8978 Watou, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 058/62 39 29
eb.uotawlavitsefnetsnuk@ofni
Stad: Watou
Route: Watouplein 12
Postcode: 8978



op zoek naar gerelateerd: kunstenfestival watou 2018, watou 2018 kunstenaars, kunstenfestival watou catalogus, catalogus watou 2018, kunstenfestival watou 2018 programma, watou 18, kunstdorp watou, instagram kunstenfestival watou
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
We vonden het top en vooral de mensen zijn heel nieuwsgierig wat er allemaal te doen was in alle ruimtes van het huis. Als fiere papa die de zang heeft gevolgd van zijn 2 dochters, al heb ik ze veel horen trainen, het was perfekt gezongen. Proficiat aan de organisatie van dit evenement. Grts Dirk
Ik mis een beetje de festivalsfeer van de hoogdagen. Door de Lovie er als extra locatie bij te nemen ben je bijna verplicht een fiets of auto te hebben om alles gezien te hebben. De festivalshops is ook een pak beperkter.
Gesprekken met de inwoners ter voor eteiding Watou 2023
jaarlijks kunstenfestival in Watou met hedendaagse kunst en poëzie op verschillende locaties. Thema dit jaar is de schoonheid en het typisch karakter van een grensgemeente aan de Franse grens .Uniek gezien de schoonheid van deze deelgemeente van Poperinge .
Prachtig parcours. Een mooie kunstige wandeling van zowat één uur. Prima organisatie! Dikke pluim.
Prettig hier weer te zijn , geen overweldigende versie dit jaar maar Toch enkele pareltjes gezien.
Niet te missen. Uitmuntende combinatie van Woordkunst en Schone kunsten. Plan minstens twee dagen om alle installaties grondig te bezoeken.
Zeer goede editie. Jammer dat het weer voorbij is. Tot 4.09. Ga dat zien !!!!
Altijd een belevenis. Kwaliteit is wisselend, maar dat is kwestie van smaak. Kunstwerk van Nicol Vizioli is indrukwekkend.
Een fantastische ervaring. Dit jaar met begrijpbare kunst en poëzie. Ik kom volgend jaar zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid