facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunstacademie Noord-Limburg

Kunstacademie Noord-Limburg

Info

MUZIEK - THEATER - DANS - BEELD


Geschiedenis

Welkom!

Iedereen heeft talent voor muziek, theater, dans of beeldende kunst. Vaak komt het erop aan om iemand te ontmoeten die je helpt om je talent te ontdekken en daarna samen te ontwikkelen.
Wij – van Kunstacademie Noord-Limburg - hebben de geknipte professionele kunstenaars in huis om –samen met jou- je kunstzinnige talenten te ontdekken en te ontplooien.
Bovendien hopen wij dat onze eigen passie voor kunst er toe leidt dat er ook bij jou een onbedaarlijke muziek-, theater-, dans- of tekenmicrobe zal ontstaan die op haar beurt aanstekelijk zal zijn voor anderen…
In deze folder geven we je graag een overzicht van alle mogelijke kunstzinnige opleidingen voor jong en oud die wij je kunnen bieden.
Wij wensen je in ieder geval een aangename eerste kennismaking toe en voor daarna… een aangenaam verblijf in onze kunstacademie!?

Diederik Celis
directeur podiumkunsten
Eric Vanmechelen
directeur beeldende kunsten

Adres: Toekomstlaan, 3910 Neerpelt
Telefoonnummer: 011/80.87.10
Stad: Neerpelt
Route: Toekomstlaan
Postcode: 3910


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Kunstacademie volwassenen, Kunstacademie middelbare school, Kunstacademie Maasmechelen, Kunstacademie Maasmechelen kalender, Kunstacademie Oostende, Kunstacademie Hasselt, KANL uurrooster, Kunstacademie Houthalen
Recensies
Kunstacademie van hoge kwaliteit.
Een onderdompeling in de artistieke wereld...het ademt rust uit...klanken van een sax...streepje piano...ze doen er alles aan om de school toegankelijk te houden in deze corona tijd. Echt chapeau! Ze zorgen voor veiligheid en daarbij is hen niets teveel! Docenten die hun programma moeten aanpassen, kunstinitiatie online met een gedreven docent, boeiend!
Altijd prachtige les van Rose-marie, ook in de zangklas bij Anja en de blokfluitles bij Carine. Gelukkig kunnen we weer genieten van de muziek en de fijne organisatie van de academie.
Goede school voor verschillende kunsten
Goede professionele opleidingen die van A tot Z begeleiden en ondersteunen.
Zit nu al bijna 7 jaar op beeldende kunst en blijft super leuk!
Schilderclubs Limburg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid