facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kubika Cars Bvba

Kubika Cars Bvba
Adres: Weg naar Zwartberg 83, 3530 Houthalen-Helchteren, België
Telefoonnummer: 089 25 93 10
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Houthalen-Helchteren
Route: Weg naar Zwartberg
Huisnummer: 83
Postcode: 3530


Openingstijden

maandag: 09:30–18:00
dinsdag: 09:30–18:00
woensdag: 09:30–18:00
donderdag: 09:30–18:00
vrijdag: 09:30–18:00
zaterdag: 09:30–18:00
zondag: Gesloten

Recensies
Mijn ervaring met Kubika Cars was ronduit teleurstellend.nNa een incident waarbij de achter ruitenwisserblad van mijn Audi Q3 werd gebroken tijdens een bezoek aan een handcarwash, namen ze de verantwoordelijkheid om deze te repareren. Aanvankelijk had ik vertrouwen in hun keuze voor Kubika Cars, gezien de goede reviews op Google, maar dat vertrouwen werd snel beschaamd.nnBij mijn eerste afspraak bij Kubika Cars bleek het bestelde ruitenwisserblad niet op de arm te passen, waarna ze het besloten vast te lijmen! Dit leidde tot een belachelijke situatie waarbij ik, in de regen, samen met de technici stond terwijl ze het ruitenwisserblad met een lijmpistool aan de arm bevestigden. Toen ik mijn bezorgdheid uitsprak bij het onthaal, werd dit eerst gebagatelliseerd door Yakob, maar na enige discussie gaf hij toe dat ook de arm beschadigd was en de volledige ruitenwisser vernieuwd moest worden.nnIk moest een nieuwe afspraak maken om de gehele ruitenwisser te laten vervangen, maar ook dat verliep allesbehalve vlot. Bij mijn tweede afspraak werd mij na een kwartier verteld dat de achter ruitenwisser niet was besteld, waardoor ik weer vier dagen moest wachten.nnBij mijn derde bezoek werd me opnieuw verteld dat de ruitenwisser niet aanwezig was, hoewel ze beweerden dat deze er binnen een halfuur zou zijn. Op dat moment was mijn geduld op en was ik volledig gefrustreerd.nNa eindeloos wachten en een slordige afwerking, waarbij de ruitenwisser scheef op mijn auto was geplaatst, was ik het zat foto 2 &3 . Mijn kofferbak was bovendien bezaaid met sigarettenas, waarop ik bij de balie een vod kreeg om dit zelf maar op te kuisen.nnDit alles getuigt van een uiterst onprofessionele service.nUiteindelijk heb ik mijn auto naar een andere garage gebracht, waar deze snel en efficiënt werd gerepareerd en weer als nieuw was. Foto 4 Kortom zeer teleurstellende service van Kubika Cars.
Afgelopen week deze prachtige range rover gaan ophalen bij kubika cars. Alles verliep met duidelijke communicatie. Ik had de wagen gezien op autoscout meteen contact opgenomen en langs gegaan voor bezichtiging alles verliep zeer goed, een top team met een goede service!nZeker een aanrader!
Ik heb ten laatst een auto bij hun gehuurd,nZe zijn heel erg vriendelijk en weten ook hoe ze hun klanten met respect behandelen.nDaar word je zonder twijfel eerlijk behandeld.
We hebben onlangs een mooie BMW 318i bij Kubika gekocht voor mijn zoon.nnDe verkopers zijn professioneel en gaven ons de aandacht die we nodig hadden om tot een aankoop te komen.nnUit ervaring kan ik aangeven dat de garantie en service afspraken betrouwbaar zijn en zonder discussie wordt nagekomen.nnVoor ons is Kubika een betrouwbare garagebedrijf en dus een aanrader!
We zijn absoluut tevreden met onze recente autoaankoop bij Kubika CarsnDe service die we ontvingen was uitstekend - vriendelijk, efficiënt en vakkundig. Alles verliep soepel en snel, vanaf het moment dat we de showroom binnenliepen tot het moment dat we de sleutels van onze nieuwe auto in handen kregen. Het personeel was buitengewoon behulpzaam en stond klaar om al onze vragen te beantwoorden. Kortom, een geweldige ervaring die we zeker zullen aanbevelen aan anderen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid