facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KSS KiteSurfSchool.be

KSS KiteSurfSchool.be

Geschiedenis

Onze school is geboren, een beetje bij toeval, in 2002 op het strand van Oostduinkerke wanneer 2 watersportfanaten elkaar tegen het lijf lopen; een Nederlands- en een Franstalige. Dat was heel in het begin van wat toen "Flysurf" was en nu gekend is als "Kitesurf".

Die twee waterratten en windsurfers van het eerste uur, zagen direct de voordelen in van het kitesurfen: nog meer sensatie, gemakkelijker aan te leren en minder onderhevig aan de weerscondities.

Wij zijn meegegroeid in de discipline en zijn er, ook door onze pedagogische achtergrond, toe gekomen de nieuwe adepten letterlijk en figuurlijk, op te vangen. Wij zijn er constant mee begaan de kwaliteit van onze omkadering én dienstverlening hoog te houden.

Groepsactiviteiten en teambuilding begeleiden wij met een doorgedreven toewijding en professionalisme.

-----------------------------------------------------------------------

Notre école a été fondée en 2002 un peu au hazard sur la plage d'Oostduinkerke lors de la rencontre entre 2 passionnés de sport de glisse (1 francophone et 1 néerlandophone). Cela s'est passé au tout début de la pratique de cette nouvelle discipline appellé à l'époque "Flysurf" devenu "Kitesurf".

C'est 2 passionnés pratiquaient déjà le windsurf et d'autres activités nautiques depuis de longues années avant de se lancer dans le kitesurf. Cette nouvelle discipline leur permettait d'avoir encore plus vite des sensations sur l'eau car elle demandait moins de contrainte météo.

Ils ont évolué avec la discipline et on été mené par leur formation pédagogique à aider les nouveaux pratiquants de la plage à s'initier et découvrir cette nouvelle pratique.

Depuis, chaque année, l'école et son équipe s'est construite, s'est adaptée, s'est enrichie de son expérience et a sélectionné les partenaires ayant le même esprit de qualité pour donner le goût de la pratique et du partage de ces disciplines mettant l'homme aux contacts des éléments de la nature.

Soucieux en permanence de sa qualité d'encadrement et de nos services, nous cherchons sans cesse de nouvelles solutions pour faire passer des moments inoubliables à tous nos pratiquants.

Nous nous sommes également spécialisés dans l'organisation d'activités de groupes, de motivation d'entreprise, incentives teambuilding en mettant en valeur les éléments qui nous entourent.

Notre travail et notre professionnalisme sont à votre service.

Avec beaucoup de "Fun"!

Adres: Zuidenwindhelling 1, 8670 Oostduinkerke
Telefoonnummer: +32 476 702751
eb.loohcsfrusetik@ofni
Stad: Oostduinkerke
Route: Zuidenwindhelling 1
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: Kitesurf lessen Oostende, Leren kitesurfen België, Initiatie kitesurfen, Salty kitesurfschool, Surfschool Oostduinkerke, Kitesurf WINDEKIND, Windsurfen Koksijde, Kitesurfen De Panne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SYCOD Oostduinkerke SYCOD Oostduinkerke 1 km Een bijna idyllische plaats, klein beetje verstopt tussen de duinen. Het is er gezel...
TTC Oostduinkerke TTC Oostduinkerke 3 km zeer goed georganiseerde club , heb mij sinds 2 jaar lid gemaakt koksijde in zit elk...
Wave Sport Health & Fitness Wave Sport Health & Fitness 3 km health & fitness
Recensies
Net 6u les gevolgd. Alles wat lesgevers moeten hebben: willen iets leren aan iemand anders, de vriendelijkheid en het geduld. En de kennis stap voor stap kunnen overbrengen. Heel erg aan te raden! Bedankt Paul en Sabine!
2j geleden lekker gegeten. Vandaag was de rijke vissoep een verbeterde tomatensoep
Super ervaring met KSS Kitesurfschool in Oostduinkerke. Ik had gehoord dat dit de beste school van België is, en dat klopt!!! In een paar uur tijd enorme vorderingen gemaakt, meer dan ooit en elders. Eindelijk perfecte beheersing van mijn zeil, waterstart en surfen : Wat ook positief was is dat de les in groep gebeurt, waardoor je met iemand samenwerkt. Soms ben jij dus aan het werk/in het water, dan weer je collega. Dit laat je niet alleen toe weer op krachten te komen, maar ook om de fouten of tips&tricks van je collega te checken! Paul en Co, het was de max, MERCI, you are the best !!!!!!! <3
Daar kan je leren windsurfen of zelf surfen. Dat is een plaats daarvoor.
Mooie locatie en aan kites geen gebrek
Voor mijn eerste les en met hoge verwachtingen werd ik niet teleurgesteld! Instructeurs, materiaal, spot en sfeer... alles was aanwezig om de smaak van deze sport te proeven. Ik kan de KSS-school ten zeerste aanbevelen.
Zeer informele strandbar met vriendelijk personeel. Prijs-prestatie verhouding is gewoon goed. Koffie was helaas beide keren niet lekker vast als afwaspunt. Ook dat is druk.
Topschool! Bovendien tweetalig... Goed begeleid stap voor stap leren, goede sfeer, zeer professionele en gepassioneerde instructeurs die aandacht hebben voor de kleinste details... correctie na elke oefening, elke keer een feedback van wat goed/niet goed is.. . We zitten meteen in bad, familiale sfeer, een aanrader voor iedereen die wil leren kiteboarden!
Niet wat er op het contract stond! Je denkt dat je 140€ betaalt voor 4 uur, maar je realiseert je eindelijk dat je één kyte en één board voor 2 deelt! Het is dus geen 35€/uur maar 70€/uur. Bizar duur! Wij waren de 2 vlotte renners van de gevorderde groep, en ik vraag ze vanaf het begin nog een kyte te pakken. Het antwoord was "even wachten" ... We hebben uiteindelijk 4 uur gewacht, zonder de belofte kyte te hebben! Leuke grap! Over de beginnersgroep, de eerste sessie zal korter zijn dan 4 uur, en je zult alleen kids kyte gebruiken, dus nutteloos, alleen omdat we de hele week niet hebben betaald... , Je voelt het water niet eens, zelfs voor degenen die beter zijn en sneller verbeteren. Ze waren uiteindelijk 1 monitor voor 6 tot 8 leerlingen, overvol dus! Ze zeiden 1 voor 2 voordat we betaalden.
Hier drink je een drankje en kijk je naar kitesurfen. Heerlijke plek om te zijn. Het is alsof je thuis op vakantie bent. Sterk aanbevolen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid