facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KSK 's-Gravenwezel-Schilde

Info

Deze pagina is bedoeld om alle geïnteresserden in onze club te informeren over de activiteiten binnen KSK

Geschiedenis

De officiële naam van onze club is "Koninklijke Sportkring 's-Gravenwezel"; verkort: "KSK 's-Gravenwezel vzw". Als stamnummer 4536 aangesloten bij de KBVB (Koninklijke Belgische Voetbalbond). De club is opgericht op 7 juni 1946 te 's-Gravenwezel.

's-Gravenwezel, " De Parel der Voorkempen" genoemd, is een deelgemeente van de gemeente Schilde gelegen in de Provincie Antwerpen, een 15 kilometer ten oosten van de stad Antwerpen.

Momenteel zijn wij een bloeiende vereniging met een 450 actieve leden, een aantal dat in de loop van de jaren nog steeds in stijgende lijn gaat. KSK 's-Gravenwezel is één van de weinige voetbalverenigingen uit de omtrek waar ieder familielid actief kan deelnemen aan de voetbalsport. Bij onze vereniging kan zowel jong of oud als jongen of meisje voetballen. Er spelen verschillende zonen, dochters, moeders, vaders en zelfs grootvaders van eenzelfde familie in onze vereniging.

Adres: Rozenhoek 1, 2970 Schilde
Telefoonnummer: +32476361200
Stad: Schilde
Route: Rozenhoek 1
Postcode: 2970


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 21:30
Dinsdag: 18:00 - 23:45
Woensdag: 18:00 - 22:00
Donderdag: 18:00 - 23:45
Vrijdag: 18:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: 'S Gravenwezel restaurant, Rozenhoek 1 Schilde, 'S Gravenwezel Postcode, FC 's Gravenwezel, Voetbal 's Gravenwezel adres, Molenakker Schilde, 'S-Gravenwezel te koop, 'S Gravenwezel skipiste
Recensies
Meest onsportieve ploeg in de reeks.
Kantine en kleedkamers dienen dringend opgeknapt te worden
Eindelijk nog eens een voetbalkantine waar je geen bonnen moet kopen
Mooie velden. Moeilijk te vinden. Slecht aangeduid langs de kant van de baan.
Een provinciale U12 ploeg opstellen in de gewestelijke reeks van de nieuwsbladcup, daar moet ge fier op zijn. Onder het motto: Bedriegen is belangrijker dan meedoen.
Goed kunstgras veld
Klein ploegje maar gezellig
Vertaald door Google hou ervan Origineel love it
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid