facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KScreative Webdesign

Info

Webdesign & Development / Grafisch ontwerp / Foto / Video

Geschiedenis

De missie van KScreative? Uw bedrijf in het oog doen springen. Al van bij de start ontwierpen we professionele en gebruiksvriendelijke websites, toegespitst op het juiste doelpubliek. En we groeiden. Sinds 2008 specialiseren we ons ook in grafische vormgeving: het bedenken van sterke logo’s en opvallende huisstijlen, in 2010 voegden we SEO en fotografie toe aan het aanbod. Nu evolueerden we tot een volwaardige Reclamebureau.



"Indrukwekkende website laten maken of een webshop, groot of klein. Uniek en op maat. SEO vriendelijk en met op maat geschreven content."
Adres:
Telefoonnummer: +32495887747
Stad: Zoersel


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jill Geens - in.druk Jill Geens - in.druk 6 km Heel fijn om met Jill samen te werken! Ze dacht mee met ons en begreep goed onze visi...
Zowezo Zowezo 6 km Mooie, verzorgde en goed uitgeruste sportzaal. De tribune is niet zo aangenaam om op...
Recensies
Wij hadden een drietal bedrijven gecontacteerd, waaronder KScreative. Naar aanleiding van het aangenaam eerste contact, scherpe offerte en kwalitatief ogende websites die zij hebben gemaakt, zijn we met KScreative in zee gegaan. Hier hebben we zeker geen spijt van! Het resultaat is nog mooier dan we in gedachten hadden. Er werd door Karim erg goed meegedacht met onze wensen en hij komt zelf met leuke creatieve ideeën. Ook de nazorg is top! Voor de mooiste website en goede service ben je bij KScreative aan het juiste adres.
Na lang zoeken kwam ik bij KScreative terecht. Karim zijn persoonlijkheid op de telefoon komt "exact" over hoe hij in het echt is. Het klikte dan ook meteen en de samenwerking was onmiddellijk gestart. Karim stelt de juiste vragen, luistert goed naar de klant en past aan waar nodig. Al mijn mogelijke vragen werden beantwoord en het werd snel duidelijk dat Karim een echte vakman/professional is. De preview en het uiteindelijke resultaat was nog beter dan dat ik me kon voorstellen. De passie, skills en inlevingsvermogen die Karim heeft vertalen zich in het prachtige design van mijn website. Door de ervaring en kennis die Karim bezit kan hij eenvoudig grote en kleine bedrijven verder helpen. Ben je op zoek naar iemand die u op maat kan verder helpen met uw website? Dan ben je bij KScreative op het juiste adres!
Mijn website is ontworpen door een echte professional… dat zie je onmiddellijk en ik ben er enorm blij om. Ik ben zeer tevreden! Snelle service, goede communicatie KScreative begreep me volledig en heeft er zijn eigen draai aan gegeven en het ziet er geweldig uit! In de toekomst weet ik zeker en vast waar ik moet zijn. Een tevreden klant ben ik!
Opleiding Webdesign gevolgd bij KScreative! Het was een erg informatieve & productieve dag. Leerzame, begrijpelijke opleiding & aanpak waarmee je op een leuke interactieve manier de nodige basic skills krijgt. Daarbovenop neemt Karim de nodige tijd voor vragen en antwoorden. Heb er een hoop van opgestoken. Kan niet wachten om mijn eerste website te tonen aan je! Thanks Karim!
Zeer professioneel! Karim wist direct wat ik in gedachten had, ik ben zeer tevreden over mijn website. Ik raad iedereen aan om door KScreative een functionele en unieke website te laten maken.
KScreative levert niet alleen ijzersterk designwerk, maar heeft ons ook geholpen met een heldere visie op onze Logo, branding en webdesign. Zonder KScreative hadden wij niet kunnen komen waar we nu zijn! Wat een creative mind & soul! prachtig gewoon!!!
KsCreative is letterlijk de definitie van professionalisme! Niets was teveel gevraagd en Karim smeet zich direct op de opdracht! Hij Kwam constant met frisse ideeën om mijn website echt te laten uitsteken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid