facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KSA Sint-Elooi

KSA Sint-Elooi

Info

KSA Sint-Elooi is de jeugdbeweging voor alle jongens uit Sint-Eloois-Winkel die tijdens het weekend eens goed willen ravotten en zich willen amuseren.

Geschiedenis

KSA Sint-Elooi is de jeugdbeweging voor alle jongens uit Sint-Eloois-Winkel die tijdens het weekend eens goed willen ravotten en zich willen amuseren.

Op zondagmiddag vindt de vergadering voor de Kabouters, Pagadders, Jongknapen en Knapen plaats. Op zaterdagavond zijn de Jonghernieuwers aan de beurt. De vrijdagavond komen de oudsten, onze Boeten, samen.

Tijdens de zomervakantie gaan we op kamp, het hoogtepunt van een geweldig jaar! Tot en met 12 jaar gaan we in een gebouw op kamp, vanaf de Knapen trekken we op tentenkamp.

Naast de traditionele jeugdbewegingsactiviteiten staat KSA Sint-Elooi ook bekend voor hun geweldige fuif, Party Instinct. De tent van KSA Sint-Elooi op Winkel Koerse is intussen ook een van de vaste waarden om uw dorst te lessen. Al jaren kan je tijdens de Kasteelstraatfeesten een KSA-lid aan uw deur verwachten die heerlijke pannenkoeken verkoopt en ook onze jaarlijkse kalenderverkoop helpt de Winkelnaren hun verjaardagen bij te houden.



"KSA Sint-Elooi is een jeugdbeweging te Sint-Eloois-Winkel voor alle jongens vanaf het eerste leerjaar."
Adres: Smissestraat 12, 8880 Sint-Eloois-Winkel
Telefoonnummer: +32471426409
Stad: Sint-Eloois-Winkel
Route: Smissestraat 12
Postcode: 8880



op zoek naar gerelateerd: Party Instinct
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid