facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KS Fast Food

KS Fast Food
Adres: 10 place Combrez , Tournai 7500, BE
Telefoonnummer: 069 22 29 22
Stad: Tournai
Route: 10 place Combrez
Postcode: 7500


Openingstijden

Maandag: 07:00-23:00
Dinsdag: 07:00-23:00
Woensdag: 07:00-23:00
Donderdag: 07:00-23:00
Vrijdag: 07:00-23:00
Zaterdag: 11:00-03:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fritagogo Fritagogo 857 meter Topbediening, vriendelijk en enthousiast. Prachtige ruime frituur met een zeer uitgeb...
L'extra Frites L'extra Frites 3 km Heerlijke friet, drukke zaak
Perlinpinpin Perlinpinpin 10 km
Recensies
Lekkere verse belegde broodjes. Verder keuze uit verschillende fastfoodmenu's. Interieur sober maar netjes. Vlugge en vriendelijke bediening.
Fantastisch. Vriendelijk. Eigen. Keurig.Eten: 5/5
Ik was ineens in het station van Doornik Ik richt mijn blik weer op dit zeer lichte etablissement en toen ging ik eten aanbieden aan een heel aardige jongen, trouwens hij was dakloos Ik ging dit etablissement binnen Ik werd heel goed ontvangen door de manager die me bediende heel aardig ik legde hem de situatie uit met de daklozen die ik aanbood om meteen te eten de manager van dit gebouw was zo vriendelijk hem de les te lezen over wat er moest vechten om eruit te komen en hoop te houden door hem een ​​beetje warmte te willen geven dat hij houdt zijn moed erin Ik bedank de manager en ik bedank hem dat hij mijn dakloze vriend als een persoon heeft genomen zoals alle anderen eerlijk gezegd is er een kleine blik nodig in dit etablissement echt een heel mooi en schoon etablissement en wie weet misschien tot ziens bedankt weer een zeer goede klantenservice voor de eerste keer dat ik met mijn vriend ging ??????
Ik heb op Hubert heats besteld na een uur wachten annuleerde hij de bestelling vind ik zijn schade
Ik bestelde een grote pitadoos en kreeg een kleineEten: 1/5
Zeer goed gegeten uitstekend, zeer aangenaam, zeer professioneel en zeer aangenaam personeel, zeer schoon Ik raad het mijn entourage en iedereen aanEten: 5/5
Een bord met 3 merguez crudités waarschijnlijk rechtstreeks uit een doos diepvriesfriet aan 12€ Gemengde rauwe pita zelfde 5€50 Niet erg tevreden toch eten we niet veel en ook geen "goede prijs-kwaliteitverhouding" zoals ze ons vertellen erg teleurgesteld
Broodjeszaak + frituur producten. Handige troubleshooting tegenover het station, menu's aan aantrekkelijke prijzen voor studenten. Zondag gesloten. Betaling per kaart of contant.
Afschuwelijk. Vlees niet vers in de taco's, de olie in de friet verandert niet gezien de smaak die ze hebben. De hamburger in het kindermenu had een echt niet fris droog en hard broodje. Ik raad deze plek niet aan gezien de exorbitante prijzen voor al zijn low-end ingrediënten. Goede voedselvergiftiging op het programma. Hygiëne zou daar een behoorlijke duit in het zakje moeten doen! Een schande.
Het is goed. Het is duur, maar het is tegenover het treinstation, je hebt geweldige wifi en toiletten! Kortom, het is goed wachten op je trein.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid