facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kryolan City Antwerp

Kryolan City Antwerp

Info

Meer dan 70 jaar geleden begon KRYOLAN in Duitsland met de productie van professionele make-up voor theater, film en televisie.

Geschiedenis

Meer dan 60 jaar geleden begon KRYOLAN in Duitsland met de productie van professionele make-up voor theater, film en televisie. Vandaag levert KRYOLAN professionele make-up in meer dan 70 landen in de vijf werelddelen en is het erkende merk voor de professionele make-up artiesten.

Begonnen in de wereld van theater heeft KRYOLAN in de loop der jaren zijn werkterrein uitgebreid uit naar de schoonheidssector en ontwikkelde recent de make-up voor High Definition opnames, Micro Make-up genaamd.

De naam KRYOLAN staat voor meer dan 16 000 artikelen in 750 tinten.

Adres: Vlaamsekaai 49, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 032466466
Stad: Antwerp
Route: Vlaamsekaai 49
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: kryolan antwerpen, kryolan antwerpen openingsuren, kryolan antwerpen adres, kryolan bloed, kryolan amsterdam, kryolan schoolpakket, kryolan vetschmink, kryolan gent
Recensies
Wat een aangename winkel, het super vriendelijke personeel staat je bij met raad en daad en je mag altijd bellen of mailen als je vragen hebt. Top service!
Mooie winkel met ruime keuze aan degelijke producten. Heel mooie collectie valse wimpers te vinden daar. Vriendelijke bediening met kennis van zaken.
Fijne winkel met een goed aanbod, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Veel producten, heel vriendelijke winkelbediende met kennis van zaken
Zeer vriendelijk en professioneel advies
Een superwinkel, make-up van onberispelijke kwaliteit. Je vindt er alles wat je nodig hebt, of je nu een visagist bent of een beginner. Professionals en particulieren zullen vinden wat ze zoeken. Ik waardeerde vooral het advies dat werd gegeven tijdens mijn aankopen! Ik raad veel meer aan dan andere merken zoals mac, make-up forever,...
Fantastische ervaring, professionele hulp met toewijding en expertise. Lang geleden dat ik zo'n goede ervaring heb gehad in een winkel.
Prima winkel, veel keuze en een verkoopster die luistert en heel aardig is en bovendien heel goed Frans spreekt, dat is echt een pluspunt!
Vind het leuk, inspireerde me en gaf me altijd veel onverwachte kansen voor mijn nieuwe personages :
Heel vriendelijk personeel, leuke winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid