facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruisbessen Proeftuin

Kruisbessen Proeftuin

Info

Kwekerij van kleinfruit en bijzondere fruitsoorten. Nursery of small fruits and less known fruits.



"Collectie van kleinfruit en bijzondere fruitsoorten en duurzame voorbeeldtuin"
Adres:
Stad: Zomergem



op zoek naar gerelateerd: De Kruisbessen Proeftuin webshop, Kruisbessen seizoen, Proeftuin betekenis, Kruisbessen plukken wanneer, Kruisbessen rassen, Kruisbes grondsoort, Kruisbes schaduw, Kruisbessen eten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kokorico Kokorico 6 km Overroepen dancing, alhoewel vip een zeer trage/onvriendelijke bediening ivm andere c...
Recensies
op 22/11/2020 een bestelling geplaatst, maar door drukte geen reactie gekregen tem 7/12. telefonisch of via email. aangezien ik toen geen reactie meer verwachtte had ik de plantjes ondertussen ergens anders besteld.
Ik bestel hier steeds een heleboel planten. Ze hebben echt de grootste variatie die je jezelf kan inbeelden. De prijzen zijn vaak zeer goed, zeker kruisbessen. Sommige variëteiten vind je nergens anders. Antwoorden en informatie is soms zeer laat en zending en levering komen ook soms wat later. De beste man kan ook af en toe eens een plantje vergeten. Maar zelfs dat kan men door de vingers zien wanneer hij koste noch moeite spaart om dit plantje toch nog op te sturen goed ingepakt zonder enige schade. De planten levert de beste man in een doos vol met krantenpapier en snippers zo opeengepropt dat er geen schade mogelijk is en ik nog nooit gebroken takken heb kunnen waarnemen. Zelfs bij 5 en 3 literpotten geen enkel probleem. De zorg die in de verpakking gaat is fenomenaal, dikke pluim. De planten zijn soms iets kleiner maar dit is niet erg omdat er ook altijd wat grotere tussenzitten. Meestal bij de zeldzamere cultivars dat ze iets kleiner zijn. De prijs is echter altijd zeer rechtvaardig voor wat ik krijg. Aan de andere kant zaten er ook grote planten tussen boven de 60 cm en dit voor maar 3 euro.... Mooi vertakte planten en altijd zeer gezond en het juiste ras. Kruisbessen zijn hier steeds zeer goed. Ondanks de problemen met de post, zijn er nieuwe planten verzonden. Ook de vergeten cultivar is aangekomen in een aparte doos en goed ingepakt. Alle blote wortel planten worden voorzien van een plastic zakje rondom de wortels en nat krantenpapier. Rondom zorgen de snippers dat schokken opgevangen worden en er geen schade mogelijk is. Een aanrader om zeldzame cultivars of kruisbessen te bestellen!!
Heel erg tevreden. Duidelijke communicatie ook over eventuele vertraging, e.d. en mooie planten die heel netjes werden opgestuurd. Ook een heel zeldzaam assortiment, zaken die je elders niet vindt!
Vakkundige en vriendelijke uitleg. Echt heel veel keuze.
Aangename locatie, vriendelijk en behulpzame eigenaar.
Super advies. Prachtig aanbod.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid