facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat België/Belgique

Geschiedenis

Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de Health- & Beautymarkt in België en in Nederland.

Adres: Handelslei 8, 2960 Sint-Job-In-'T-Goor, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 033 030136
Stad: Sint-Job-in-'t-Goor
Route: Handelslei 8
Postcode: 2960


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 18:30
Vrijdag: 08:30 - 18:30
Zaterdag: 08:30 - 18:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloembinderij Gloriosa Bloembinderij Gloriosa 77 meter Prachtige zaak. Goede kwaliteit bloemen en planten. Zeer vriendelijke mensen.
Hero-on-socks.com Hero-on-socks.com 1 km Heel gezellig winkeltje met spullen en kleding die je op de meeste andere plaatsen ni...
Brico Sint-Job Brico Sint-Job 1 km Had lamp gekocht in promotie, deze was stuk. Toch nog terug kunnen binnenbrengen...su...
Claessens drankencentrale Claessens drankencentrale 1 km Teveel om op te noemen en zeer vriendelijk geholpen aanrader voor de komende feesten
Geybels Roomijs Geybels Roomijs 1 km Toffe , leuke sfeer
Divero bakkerij Divero bakkerij 1 km Goede bakker, iedereen vriendelijk, het gaat er snel genoeg vooruit ook bij grotere d...
groenten en fruit Délice groenten en fruit Délice 1 km Het was weeral top,zoals elk jaar!
Recensies
Al 3 maal voordien geweest met mijn hondje. Nooit een probleem van gemaakt. Plots mag hij niet meer binnen. “Open voedingswaarden” En wat dan met alle kinderen die overal met hun handen vuil en plakkerig aanzitten , alles in hun mond steken en dan terugleggen? Ik kan mijn hondje perfect in bedwang houden terwijl de meeste ouders hun kinderen gewoon hun gang laten gaan! Ik rij hiervoor gerust wat verder ookal woon ik hier vlakbij. Slecht slecht slecht!
Ronduit slecht.Ik korte daar een lader. Op eerste gebruik heeft hij vuur gevat. Ik bracht hem terug. Ze vonden niet nodig om ze uit de rekken te halen en wij werden ook niet vergoed.
Ruime keuze, propere winkel, vriendelijke verkoopsters
Klantvriendelijkheid was ver te zoeken. Zet jullie openingsuren correct online Geopend tot 18:30 staat er zodat we niet op een onbeleefde manier buiten gezet moeten worden om 18:00. "Wij hebben ook nog plannen vanavond" werd er naar ons hoofd geslingerd.
Leuke winkel en vriendelijke personeel
Voor een nieuwe zaak vind ik de winkel nogal klein. Jammer bij Kruidvat is de weinige voorraad van artikelen uit de folder, soms is het er zelfs helemaal niet. Ze zijn wel goedkoper dan doorsnee supermarkt.
Wat een spontane, oprechte en vriendelijke begroeting bij kruitvat. Daar zou ieder winkelbediende een voorbeeld mogen aan nemen. Alvast een plezier om daar binnen te stappen.
Heel goed, en Kruidvat in St-Job. Heel mooi als je iemand een cadeau wil geven. Er is genoeg te vinden voor een leuke prijs.
Zeer frequent foutieve rekening!
Vriendelijk personeel. Helpen je graag verder. Alles makkelijk terug te vinden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid