facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Krua Kai-Mook Take Away

Krua Kai-Mook Take Away
"De Thai hebben het eten verheven tot een levensstijl. De Thaise keuken is uniek door haar kruiden, originele stijl, haar kleuren en smaak.Wij willen de gerechten aanbieden die je vanaf de eerste hap doen geloven dat je in Thailand beland bent. Om zijn authenticiteit te kunnen behouden en topkwaliteit te kunnen aanbieden, werken wij daarom uitsluitend met verse ingrediënten en worden ook alle gerechten à la minute gemaakt."
Adres: Markt 5, 2330 Merksplas
Telefoonnummer: 3214737412
Stad: Merksplas
Route: Markt 5
Postcode: 2330



op zoek naar gerelateerd: krua kai-mook take away, markt, merksplas, take away zaventem, kai mook sterrebeek menu, thai de wandeling, thai take away merksplas, kai mook merksplas, thai turnhout, thai tervuren
Recensies
Erg lekker gerechten worden a la minute voor je ogen klaargemaakt
De beste thai van de omgeving. Staan altijd met een glimlach klaar om je te bedienen. Omdat alles vers bereid is kan men met bepaalde allergieën houden rekening indien gewenst.
Had er wel iets meer van verwacht Ben reeds verschillende malen in Azië geweest, Hou zeker van Thaise keuken heb persoonlijk in Wuustwezel beter gegeten.
Eten was van goede kwaliteit en zeer lekker met vriendelijke bediening. Wel wat beperkter in keuze en er zijn blijkbaar ook suggesties maar die hangen ter plaatse uit en staan niet op de site.
Gisteren voor de eerste maal geprobeerd: zéér, zéér, lekker en de porties zoals ze moeten zijn voor relatief grote eters :-. Een aanrader voor wie houdt van Aziatisch eten! Geen 5 sterren omdat perfectie niet bestaat...
Lekker! Goede service, snel en vers. Als je van pittig houdt geef dat aan want het is aangepast aan de Europese normen en best zoet zonder de pittigheid.
Lekker maar vrij prijzig vergeleken met een chinees afhaalpunt. Porties zijn kleiner en iets minder keus.
Goeie en lekker eten en 't was niks niet vettig goed veel groenten erbij.
Top zaakje zeer lekker en vers eten en snel klaar ook
Kei lekker en hele vriendelijke bediening, de vijf sterren meer dan waard
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Krua Kai-Mook Take Away met het openbaar vervoer


Merksplas Dorp 60 meter
430
432
434
Merksplas Dorp Feestbus Oudjaar 60 meter
Merksplas Dorp 60 meter
430
432
434
Merksplas Bareeltje 330 meter
430
432
434
Merksplas Bareeltje 330 meter
430
432
434

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid