facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kroost

Kroost

Info

Bij brasserie Kroost kan je terecht voor een lekker ontbijt, lunch of diner. Kom gerust ook gezellig iets drinken in onze lounge of op ons zomers terras.

Geschiedenis

Enkele jaren geleden namen Mike en Kelly het hotel/restaurant Van der Valk Drongen over hun ouders. Ze besloten om de look ’n feel van het pand volledig naar hun eigen hand te zetten en kozen voor een nieuwe inrichting en een nieuwe naam voor het restaurant. Tegenwoordig ziet brasserie ‘Kroost’ er al wat moderner uit: een combinatie tussen authentiek en eigentijds. Wat meteen opvalt is de mooie architectuur van het restaurant. Deze stijl past perfect in de landelijke omgeving van Drongen. De locatie is toegankelijk voor iedereen: koppels, oude vrienden, zakenpartners en groepen. Tijdens de zomermaanden kan je samen genieten op een ruim, zonovergoten terras.

Terwijl Kelly de gasten enthousiast ontvangt en de zaal onder controle houdt, zwaait Mike de plak in de keuken. Op de kaart staan voornamelijk traditionele Belgische en Franse gerechten die iedereen kan smaken, zoals vol-au-vent en steak tartaar. Mike probeert het aanbod eigentijdser te maken met sharing bites, vegetarische gerechten en huisbereide cocktails. Bovendien werkt Mike graag met seizoensgebonden en dagverse producten, liefst uit eigen streek.

Adres: Baarleveldestraat 2, 9031 Drongen
Telefoonnummer: +32 9 226 74 32
Stad: Drongen
Route: Baarleveldestraat 2
Postcode: 9031



op zoek naar gerelateerd: Hotel Drongen Menu, Prijs ontbijt Van der Valk, Van der Valk Gent Brunch, Baarleveldestraat 2 9031 Drongen, Wegrestaurant Drongen E40, Aurelle Drongen, Drongen pannenkoeken, Van der Valk Gent Ontbijt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Livingfood Drongen Livingfood Drongen 362 meter Gezonde, snelle Lunch & Take-Away in a Jar in een uniek kader Livingdesign, nabij afr...
HB Resto HB Resto 3 km Goede pizza's lekker en vers goede prijs kwaliteit... aanrader ... T.
Recensies
Zeer mooi terras om te genieten op zaterdagavond in september. De menu biedt waar voor je geld en de bediening was ook uitstekend!
Aangenaam vertoeven, lekker eten in het restaurant en ook lekker en uitgebreid ontbijt buffet in het weekend. Wel tijdig reserveren!
Gezellig terras. Heerlijk eten. Vriendelijke bediening. Ik ga zeker terug
Goed ontbijt, lekker geslapen. Douche een beetje karig met water.
Elke keer geniet ik er van, luxe maar toch betaalbaar, de meeste garçons zijn vriendelijk. De rosé is verrukkelijk!
Grote parking. Heeft verschillende conferentiezalen. Goede dienstverlening.
Lekker gegeten. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
Take away van Brasserie Kroost was een super ervaring tijdens deze Corona-tijd! Prijs kwaliteit en kwantiteit dik in orde!
Lekker gegeten, en een vriendelijke bediening. Herhaling volgt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid