facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Krokant

Krokant

Info

Een product, dienst of organisatie is zo sterk als zijn communicatie. De missie van Krokant is om u hierin bij te staan, zowel tekstueel als vormelijk.

Geschiedenis

​​U wil sprekende communicatie, een crunchy website of knapperige huisstijl? Gelijk hebt u! Communicatie kan uw organisatie of persoon maken of kraken. Wij zorgen er met ons jeugdig enthousiasme en professionele ervaring voor dat het dat eerste wordt.

Krokant biedt een woordelijk en grafisch afgewerkt product, zowel on- als offline. Hierbij zijn onze persoonlijke toewijding en doordachte strategie absolute troeven. Wij dompelen ons graag onder in uw wereld, om zo tot een optimaal resultaat te komen.

Van eenmanszaak tot multinational, Krokant staat open voor elke communicatieve uitdaging. Wij plooien ons in alle mogelijke creatieve bochten om u en uw doelgroep een echt ‘wow-gevoel’ te bezorgen.



"​​U wil sprekende communicatie, een crunchy website of knapperige huisstijl? Gelijk hebt u! Communicatie kan uw organisatie of persoon maken of kraken. Wij zorgen er met ons jeugdig enthousiasme en professionele ervaring voor dat het dat eerste wordt.Krokant biedt een woordelijk en grafisch afgewerkt product, zowel on- als offline. Hierbij zijn onze persoonlijke toewijding en doordachte strategie absolute troeven. Wij dompelen ons graag onder in uw wereld, om zo tot een optimaal resultaat te komen.Van eenmanszaak tot multinational, Krokant staat open voor elke communicatieve uitdaging. Wij plooien ons in alle mogelijke creatieve bochten om u en uw doelgroep een echt ‘wow-gevoel’ te bezorgen."
Adres: Van Leriuslaan 154, 2850 Boom
Telefoonnummer: 03 248 08 17
Stad: Boom
Route: Van Leriuslaan 154
Postcode: 2850



op zoek naar gerelateerd: Communicatiebureau Gent, Communicatiebureau Limburg, Communicatiebureau Mechelen, Communicatiebureau Leuven, communicatiebureau west-vlaanderen, Communicatiebureau Brussel, Krokant synoniem, Reclamebureau Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Publi M Publi M 1 km Like onze pagina en word op de hoogte gehouden van ons groeiend aanbod, interessante ...
Fastprinting Fastprinting 1 km Wij zijn een jong bedrijf in volle groei, gespecialiseerd in het bedrukken van plaatm...
Indrukwerkend Indrukwerkend 2 km Heb zojuist mijn auto laten beletteren bij Kurt. Zeer blij met het resultaat.
Auto-belettering.be Auto-belettering.be 2 km Snelle service en goede afspraken en zeer vriendelijk gewoon super
Recensies
Top samenwerking reeds voor 2 jaar en er zullen nog veel jaren volgen! Duidelijke en vlotte communicatie! Dank jullie om mijn bedrijf zo op de kaart te zetten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid