facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kroegske Streekbieren-Eethuis

Adres: Vijfwegenstraat 35 , Izegem 8870, BE
Telefoonnummer: 051 30 77 63
Stad: Izegem
Route: Vijfwegenstraat 35
Postcode: 8870


Recensies
Een gezellig cafeetje waar ik regelmatig kom met vrienden. Je hebt er een erg grote keuze uit allerlei verschillende Belgische bieren met nootjes met een uitgebreide uitleg van de eigenaar over de verschillende smaken en herkomst van de bieren. Ook kan je er lekker eten, je krijgt bij de meeste gerechten een bijpassend bier, hiervoor wel liefst te reserveren wel niet echt voor grote eters ; Natuurlijk is dit geen fuifcafeetje, gewoon op het gemak genieten van het grote aanbod van Belgische bieren.
Een toplocatie voor al wie van de Belgische streekbieren houdt. Ik kom hier af en toe langs met vrienden en ben telkens verrast door het ruime aanbod. De gastheer en gastvrouw zijn uiterst vriendelijk. De inrichting heeft iets mee van een bruine kroeg en een herberg. Je kan hier ook eenvoudige, maar lekkere maaltijden verkrijgen zoals stoofvlees of ribbetjes. Achteraan kan je ook in de tuin zitten bij mooi weer en genieten van een zeldzame gueze.
Ongelooflijk veel keuze bieren + telkens veel nieuwe erbij met soms grappige namen. Karaktervolle uitbaters met veel kennis. Gezellige sfeer met warme haard + versiering. Echt het beste biercafé van Izegem! AANRADER!!
Leuke kroeg met heel veel streekbieren en Danny de uitbater zal voor jouw favoriete smaak steeds het juiste biertje voorstellen.
Heel veel bieren om te proeven
Toplocatie voor de echte bierliefhebber!
het bier was nie te zuipen
The place to be voor de bierliefhebber
Oude kroeg zoals het moet zijn
Super gezellig en goeie service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid