facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kristallen Poort

Kristallen Poort

Info

Centrum voor Bewustzijn en Levenskwaliteit

Geschiedenis

Mieke Michielsen is verpleegkundige, gespecialiseerd in complementaire en energetische zorg, gedragen door een jarenlange ervaring met de fundamentele wisselwerking lichaam/geest en energie/bewustzijn... het heilzame effect van oprechte aandacht, zelfzorg, authentieke expressie en hartverwarmende groepsdynamiek.

Opleidingen in Kristallen Poort zijn holistisch en energetisch vanuit harts- en bewustzijnskwaliteit gericht.

Zij beogen geen vervanging te zijn voor medische of psychologische begeleiding. Zij kunnen wel essentieel bijdragen tot optimale levenskwaliteit en preventieve gezondheidszorg. Steeds meer wetenschappelijke studies tonen heilzame effecten van dit werk aan. We verwijzen naar boeken van Lynn McTaggart (o.a. Het Intentie Experiment), Dr Daniel J. Benor, Dr Bruce Lipton, Dr E. Maex en Dr. D. Chopra.

Adres: De Hulsten 48, 2980 Zoersel
Telefoonnummer: +32 (0)3 658.65.96
Stad: Zoersel
Route: De Hulsten 48
Postcode: 2980



op zoek naar gerelateerd: Opleiding kristallen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sarafijn Sarafijn 2 km Zowel het loopbaan traject om je kerntalenten te ontdekken als de opleidingen verrijk...
AIHP AIHP 2 km
6 uren mtbrace 6 uren mtbrace 5 km 6 uren mountainbike wedstrijd halle zoersel
Au Pair Office Au Pair Office 6 km <span class="f5axBf"
Recensies
Mijn ervaringen met "Kristallen Poort" zijn gewoon fantastisch! Mieke Michielsen is een buitengewoon leraar, healer en een geweldig mens vol mededogen, liefde, engelengeduld en wijsheid, allemaal ideale kwaliteiten om mensen te begeleiden op hun pad naar innerlijke groei. Ik heb er enorm veel van mogen leren.... ze heeft een speciaal plaatske in mijn hart. De accommodatie, ontvangst en begeleiding tijdens de verschillende cursussen die ik volgde zijn van top-niveau; hartelijk, vriendelijk en verwelkomend! Ik ben vol lof over de mogelijkheden die aangeboden worden; zowel de cursussen over "contact met de engelen en hun bronkwaliteiten" als de cursussen over "de kristallen en de natuur in al zijn aspecten", als de geleide meditaties, de soulreadings en privé-consulten, stuk voor stuk zeer waardevolle, helende, vreugde brengende en inspirerende aanbiedingen die ons helpen om te worden wie we werkelijk zijn. Nu "last but not least" de boeken die Mieke schreef, zowel "Kristallen Poort", "Gevleugeld hart" als "Kinderdiamant" zijn juweeltjes die ik koester en die mij dagdagelijks vergezellen, inspireren, troosten, blij maken, rust en harmonie geven samen met de Engelen-kaarten die ik elke dag gebruik. Dankuwel Mieke!! Ook hartelijk dank aan Wilfried voor de administratieve en logistieke steun. Hartegroet, Minou Van Balen
De Kristallen Poort, ach, wat heb ik daar fijne jaren gehad! Eerst de kristal cursus, toen de engelen cursus en nog meer. Iedere keer een warm liefdesbad… dat was genieten, leren EN groeien. Dank voor alles, Mieke, en ook Wilfried, voor jullie warme en liefdevolle ZIJN. Hartelijke groet Ien van Zwol- van Gulik.
Alle cursussen bij Mieke zijn ontzettend waarde-vol. In de vorm van healingen, gesprekken, en bewustwording processen. Alles wat Mieke te bieden heeft is verrijkend, aan te raden voor een ieder die wil ont-wikkelen als mens, als spiritueel wezen of als Healer en nog zoveel meer. Altijd in een fijne, gezellig setting en met de nodige humor.
De Kristallen Poort is een prachtige plek waar je liefdevol in alle zachtheid wordt omhuld door de aanwezigheid van Mieke Michielsen. Er is tijd en ruimte om helemaal jezelf te zijn. De inspirerende cursussen en workshops van Mieke geven je alle kansen om te ontplooien op die manier die bij je past. Het is een echte aanrader als spiritueel centrum.
Voor mij was/is Kristallen Poort een openbaring. De verschillende cursussen en trainingen die ik er volgde waren super en raakten me diep. De begeleiding van Mieke is op maat van de groep en van elke deelnemer individueel. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo ondersteunend is, die zo weet aan te reiken wat je op dat moment nodig hebt. Absoluut TOP!
Steeds opnieuw weer 'thuis-komen' in een oase van helende rust ! De energieën van kristallen, Engelen, onvoorwaardelijke Liefde overvloedig aanwezig ! Innig dankbaar voor de maandelijkse Gouden Hart LiefdesBad Meditaties, het uitwisselen van gevoelens en ervaringen tijdens opleidingen/workshops/teams, van energetische ondersteuning waar en wanneer nodig uitzonderlijk zelfs in eerder -of zelfs- 'kritieke' situaties ... ... Jawel, zo, zo dankbaar !! enne ... looking forward to the next "Soul-reading" !! Loving it !! ***
ik vind de kristallenpoort en zuivere plek , en vol energieen van natuurwezens; ik ben er nooit fysiek geweest, ken wel de boeken en nu onlangs de prachtige subtiele kaartjes; het is een puur genot in de uitvoering en de inhoud; mieke vind ik op fb als een prachtige engeluitstraling, speels en licht , liefdesuitnodiging; zij is het zonnetje in mijn ruimte; dankbaar hiervoor;
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid