facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen

Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen
Adres: Doornikse Heerweg 79B, 9700 Oudenaarde, België
Telefoonnummer: 054 32 05 00
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Oudenaarde
Route: Doornikse Heerweg
Huisnummer: 79B
Postcode: 9700


Openingstijden

maandag: 10:00–17:30
dinsdag: 10:00–17:30
woensdag: 10:00–17:30
donderdag: 10:00–17:30
vrijdag: 10:00–17:30
zaterdag: 10:00–17:30
zondag: Gesloten

Recensies
Vandaag ben ik binnen geweest in de winkel ik was aan kijken naar de foto albums tot mijn verbazing zag daar albums liggen met foto's in van mensen met stickers in .nDit is toch niet verkoopbaar het personeel zou dat toch mogen zien .
onvriendelijk aan het afgeefloket .je word afgesnauwd als er iets is wat volgens hen niet kan aanvaard worden krantenhouder in vol hout met 1heel lichte kras op . dit kan ook op een beleefde manier gecommuniceerd worden .
Super mooie kringwinkel en vriendelijke medewerkers.
Jammer jullie de 30 procent niet meer aanvaarden,zo komen de prijzen nu heel hoog voor de minderbedeelden.het is ook al niet meer goedkoop in de kringwinkel
De vrouw vermoedelijk baas?? was ZEER onvriendelijk tegen mijn ouders!!! Personeel wou ons nog helpen omwille probleem met aangekochte zetel maar het kon haar niet schelen. Ik raad deze winkel niet aan! Jammer want het mannelijke personeel was enorm vriendelijk en hebben hun best gedaan voor ons.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid