facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringwinkel Laken

Kringwinkel Laken
Adres: Wandstraat 122, 1020 Brussel, België
Telefoonnummer: 02 255 19 40
Staat: Brussel
Stad: Brussel
Route: Wandstraat
Huisnummer: 122
Postcode: 1020


Openingstijden

maandag: 10:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: Gesloten

Recensies
Alleen maar positieve ervaringen! Er zijn schatten te vinden!
Aangepast Oktober 2023: Na onze eerdere positieve review doneerden wij hier relatief veel over een paar periodes als VZW, omdat we dachten een sociaal project te steunen. We wisten wel van de diverse reviews over handeltjes en vreemde praktijken, maar tot onze eigen verbazing toen we hier deze week waren Niet van Brussel of Laken dus komen er niet vaak zagen we vlak voor onze ogen nog maar nét binnengebrachte kostbare objecten Oud koper, ook oud metaal, antieken kunstobjecten uit de metalen kar per direct op de kassa gelegd worden en 1 medewerker die er aansprake op maakte. Het was zo hallucinant in het oog van iedereen dat wij besloten de GSM te nemen en het te filmen. Op die beelden is dus volledig zichtbaar hoe er objecten worden per direct uit die kar genomen en meer en meer op de kassa gelegd terwijl men ons als donateur zei dat alles in die bak naar de centrale ging en eerst getriëerd wordt, en klanten daar nooit al in mogen keuze maken.nnGebeld naar centraal nummer Heverlee: 'En dan? Als het u niet aanstaat zet het u maar op mail'. Gemaild en standaard antwoord 'We nemen er nota van'. Geen enkele keer interesse in de beelden of beschrijving of eender wat. Jammer dat men ze hier niet kan uploaden, enkel fotos, klaarblijkelijk.nnWij dachten hier nog zaken te doneren waaronder vrij kostbare electronica, maar dan doen we nog liever de trip naar Leger des heils en dergelijke waar je de ondersteunde sociale gevallen naast de deur hebt zitten en ziét dat er iets gebeurt met de inkomsten. Wij doneren niet om een privé handel van medewerkers of bevoorrechte klanten zoals vele reviews schreven en bleken gelijk te hebben te ondersteunen. Als het aan ons lag en mogelijk was vorderden we de donaties terug.
Doet om 17u44 al zijn lichten uit, terwijl die zogezegd tot 18u open is.nMateriaal wordt nogal rommelig tentoon gesteld, niet gesorteerd op maat.
Zoals bij elke kringwinkel moet je wat geluk hebben maar kan je af en toe wel heel toffe dingen vinden. Ook fijn dan heel veel van de staff Nederlands spreekt of toch in elk geval hun best doet!
Vriendelijke medewerkers, nette winkel, leuk assortiment dat regelmatig wordt opgefrist en gecontroleerd. Bordspellen en speelgoed worden in zakjes gestoken en nagekeken. Nog nooit zo’n ervaring gehad bij een kringwinkel. 5 sterren waardig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid