facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringwinkel Hageland - Aarschot

Kringwinkel Hageland - Aarschot
Adres: Amerstraat 17, 3200 Aarschot, België
Telefoonnummer: 016 57 25 45
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Aarschot
Route: Amerstraat
Huisnummer: 17
Postcode: 3200


Openingstijden

maandag: 10:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Het is zeker één van de mooiste winkels, in een prachtig gebouw. Zeer verzorgd. Prijzen van huishoudgerief, kledij en prullaria zijn okee.nnMaar,... toch effe aandacht: de prijzen van electro vergelijkbare wasmachines tot 115€ duurder dan in bv West- en Oost-Vlaanderen en zeker ook de boeken zijn vergeleken met andere regio's geen circulaire prijzen meer die de sociale economie belichamen. Het motiveert niet om daartussen te snuisteren.nnDe basisfilosofie mag hier terug eens op tafel komen als onderwerp van evaluatie.
De openingsuren op de deur kloppen niet. Al vanaf 17u45 is de poort voor afgifte gesloten, worden de lichten in de verkoopsruimte gedoofd en de aanwezige bezoekers naar buiten gekeken. Dat alles opdat het personeel zeker net voor 18u het pand kunnen verlaten. Het concept mag goed bedoeld zijn om mensen kansen te geven om werkervaring op te doen, maar een commerciële instelling is het zeker niet.
Veel te duur , 70 euro voor een nintendo wii zonder controllers . 15 euro voor een 2 de hands jeansbroek . Wie prijst die zaken. Personeel heeft niets te doen omdat ze volgens mij voor nog geen 10 euro per dag kopen.
Heel goede winkel! Geweldig voor boeken en kledij! Maar ze hebben no veel meer! Echt aardig personeel, maar in heb een kleine opmerking. Ik heb al veel goede boeken gekocht daar, maar ik vind hun manier van prijs opschrijven een beetje lastig. Ze plakken zo een moelijk af te hale etiketje met de prijs er op. Het zou beter zijn als ze met potlood in de binnenkant de prijs opschrijven of een etiketje gebruiken die wel makkelijk er af te halen is en die geen lijmsporen achterlaat op het boek.
Leuke CD en platenafdeling. Veel kleding en tassen eh glazen. Goede stereo en vintage hifi afdeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid