facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringwinkel De Cirkel

Kringwinkel De Cirkel
Adres: Klein Veerle 34, 2960 Brecht, België
Telefoonnummer: 03 313 49 66
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Brecht
Route: Klein Veerle
Huisnummer: 34
Postcode: 2960


Openingstijden

maandag: 09:30–18:00
dinsdag: 09:30–18:00
woensdag: 09:30–18:00
donderdag: 09:30–18:00
vrijdag: 09:30–18:00
zaterdag: 09:30–17:30
zondag: Gesloten

Recensies
Ik bekeek een groot aanbod van glazen , keukengerei, meubelen , boeken ,muziek , fietsen en kledij. Wat mij opviel was een groot onverwacht aanbod van tapijten. Aan de kassa trof ik een zeer vriendelijke en hulpvaardige jonge dame.nOp 10/11/2023 starten een aantal winkels met hun eerste nachteditie met dresscode en volop live muziek. Inschrijven is gratis. Dit filiaal doet daar ook aan mee.
Ruime en nette kringloopwinkel, goed gesorteerd. Genoeg parkeerplaatsen, klantentoilet was netjes. Wij troffen vriendelijk personeel.
Word steeds duurder zelfs duurder als nieuw in de winkel zelf geen probleem koop je het toch niet was het antwoord. Retro dagen moeten worden afgeschaft en de verkoop aan de achter deur ook restant klanten kunnen alleen de troep kopen die de handelaren niet wenst
Eerst heel vriendelijke en bereidwillige Nederlandse mevrouw aan de telefoon gehad om afspraak te maken. De dag erna al zijn de vriendelijke en voorzichtige mannen Vincent en Jelle al onze meubels komen ophalen. Zelfs in de stroelende regen was niks hen te veel. Zijn topgasten !!
Weinig interessants te vinden.nAlles word opzij gezet voor de retrodag.Dus kom ik er niet meer,zoals vele anderen.Stop met het reserveren voor de retrodag,en laat de klanten doorheen het jaar mooie dingen vinden.Er zullen een pak meer mensen komen.Spijtig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid