facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringwinkel Borgerhout

Adres: Kroonstraat 166, 2140 Borgerhout
Telefoonnummer: +3232172510
Stad: Borgerhout
Route: Kroonstraat 166
Postcode: 2140


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Kringwinkel Antwerpen, Grootste Kringwinkel Antwerpen, Kringloopwinkel Antwerpen Zuid, Kringwinkel Antwerpen ophaling, Kringloopwinkel Antwerpen Centrum, Kroonstraat 166 Borgerhout, Kroonstraat Antwerpen, De Kringwinkel Deurne
Recensies
Kringloop winkel in een kleurrijke wijk Aanbod aan gepaste aan de wijk Ruim aanbod kleren, boeken
Ik loop hier regelmatig binnen. Niet om iets te zoeken, maar om iets te vinden. Deze keer was ik iets verloren: een zilveren antieke ring met een cabuchon steen met een intaglio van een griffioen. Dus als iemand die vind, kan die langs deze weg terug bij mij komen. Ik kocht een stapel boeken!
Je vind altijd iets uniek.... Boek... Plaat... Kledingstuk... 'zeer onstressend om daar te winkelen.... En zeer vriendelijk personeel....
Heel grote 2e handswinkel met allerlei soorten producten, van speelgoed voor de kleinste tot speciale bierglazen. De winkel is ook verzorgt, allee voor zover een kringloopwinkel verzorgt kan zijn. Vriendelijk personeel en goede bediening.
Hier nemen ze alles aan wat ze op een ander niet willen. En zo krijgen die spullen tegen een goedkoop prijsje toch nog een tweede leven bij de nieuwe eigenaar die daar erg mee tevreden is.
De collega's trekken altijd zware meubels over de vloer. Door op de juiste manier met meubels om te gaan, blijft de waarde behouden en kunt u rustig winkelen.
mijn lagere score betreft vooral het huidige prijsbeleid. Gisteren merkbloesje gespot voor 30 euro!!!! Sommige artikelen daarentegen zijn wel redelijk van prijs bv de boeken, spellen en huisraad. De evolutie naar online is ook weer drempel voor velen... afwachten wat het worden zal!
Vriendelijk personeel, mooi aanbod.
Leuke items te vinden om een tweede leven te geven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid