facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringwinkel Asse

Kringwinkel Asse
Adres: Weversstraat 34, 1730 Asse, België
Telefoonnummer: 02 255 19 40
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Asse
Route: Weversstraat
Huisnummer: 34
Postcode: 1730


Openingstijden

maandag: 10:00–17:30
dinsdag: 10:00–17:30
woensdag: 10:00–17:30
donderdag: 10:00–17:30
vrijdag: 10:00–17:30
zaterdag: 10:00–17:30
zondag: Gesloten

Recensies
Kijk, daarom doen mensen dus de kringlopen niet meer en is het hier zo leeg als iets op een Zaterdag. Dit zijn antiekwinkel-prijzen, maar wel voor gratis verkregen zaken. Staat wat haaks op tekst website 'Door spullen een tweede leven te geven, dragen we zorg voor het milieu' Zeker met plastic zakjes rond élk stuk speelgoed. Sociaal doel gaat ook wat verloren, mensen in precaire toestand gaan dat niet kunnen geven.nnZelfde speelgoed ben verzamelaar staat voor minstens 2 maanden al voor veel goedkoper onverkocht op 2dehands, in betere staat.
Gangsters. Pikten 2 Barcelona stoelen van mijn schoonmoeder bij ophaling oude meubels.nnVermijd absoluut van hen in uw huis te laten komen.
Niet vriendelijk. Geen goeiedag of dank bij aankoop. Ik begrijp niet hoe je zo wil zaken doen !nJe zal me nooit meer zien.
Spijtig konden we niet naar het benedenverdieping konden gaan.nDe medewerkers waren het aant voorbereiden.nVriendelijke bedienning.
Mooie dingen maar duurder dan andere kringloopwinkels.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid