facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Krekels Promotiemateriaal

Info

Krekels is gespecialiseerd in mobiel promotiemateriaal dat zeer gemakkelijk kan worden geplaatst rondom verkooppunten of beurzen, roadshows en evenementen.

Geschiedenis

Krekels ontwikkelde zich tot dé totaalspecialist in promotiemateriaal. Of het nu bedrukte tenten in alle mogelijke formaten, beachvlaggen, banners, displays of presentatiewanden zijn. Wij garanderen dat uw merk gezien wordt. Binnen én buiten.

Merken als Coca Cola, Heineken, Peugeot of KBC kozen al voor onze klantgerichte aanpak. Wij nodigen u persoonlijk uit in onze showrooms in het Belgische Lokeren. Hier presenteren we u al onze mogelijkheden. Door onze producten zelf vast te nemen, kiest u met kennis van zaken de juiste kwaliteit.

Onze eigen grafici laten uw merk volledig tot hun recht komen op het gekozen materiaal. Uiteraard ontvangt u vooraf een volledig grafisch ontwerp. Al onze producten zijn compact verpakt en snel opstelbaar. Na de verkoop ondersteunen we u verder met productopleidingen, logistieke taken, eventuele herstellingen en het nodige onderhoud.

Dankzij de rechtstreekse import en de eigen printinstallaties voor personalisatie, mag u rekenen op competitieve prijzen. De ruime stock garandeert een snelle levertijd. Voortdurend speuren we de markt af naar nieuwigheden. In Benelux groeiden we uit tot de marktleider in vouwtenten. Op Europees niveau zijn we de nummer één voor Startent.

Onder onze klanten vinden we zowel internationale merken, reclamebureaus, steden en gemeenten, verenigingen als KMO’s terug.

http://www.krekels.net



"Visix is gespecialiseerd in mobiel promotiemateriaal dat zeer gemakkelijk kan worden geplaatst rondom verkooppunten of beurzen, roadshows en evenementen."
Adres: Stokkelaar 3, 9160 Lokeren
Telefoonnummer: +32 (0)9 33 77 150
Stad: Lokeren
Route: Stokkelaar 3
Postcode: 9160


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Krekels tenten Lokeren, Visix brand shiners, Visix jobs, Krekels Startent, Visix academy, Visix france, Partytent laten bedrukken, Vlaggenmasten
Recensies
Een aantal jaar geleden hebben wij hier onze StarDouble aangekocht als jeugdbeweging. Voor zo'n tent betaal je al snel een €4000. Dan zou je toch verwachten dat deze langer dan 4 jaar mee gaat na voorbeeldig gebruik en onderhoud. Jammer genoeg was dit niet het geval. Desondanks lieten we deze ''herstellen'' tegen betaling want er komt geen garantie bij het tentzeil. De eerste opzet van de tent na de zogenoemde herstelling was alweer fataal voor de tent. De herstellingen waren volledig fout gestikt op het zeil waardoor de oorspronkelijke scheuren meteen terug loskwamen. Na opnieuw contact op te nemen met Visix stelden ze ons voor om een nieuw tentzeil te kopen tegen de volle prijs... De herstellingen die volledig fout waren gedaan probeerden ze zo veel mogelijk te negeren tijdens verder contact. Over het algemeen dus helemaal niet tevreden over zowel de kwaliteit van het materiaal als de verwerpelijke service.
Als verhuurder van Star en vouwtenten Baboen.be werk ik alleen maar met de beste kwaliteit, zowel in materialen als stoffen. Deze kan je hier allemaal onder één dak vinden. Je krijgt waarde voor je geld, een snelle en correcte service, en daar bovenop de nodige demo's, tips and tricks voor de aangekochte producten. Bedankt Dimitri!
Toffe mensen. Helpen jou met al jouw vragen!
Krappe toegang voor het laden / lossen van documenten
Vriendelijk en gekwalificeerd personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid