facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Krekelhof

Krekelhof

Info

Feesten en Krekelhof is altijd feesten in stijl!

Geschiedenis

Feesten in Krekelhof is altijd feesten in stijl!
Elke gelegenheid is gepast om in stijl te genieten van lekkere gerechten, je genodigden en de prachtige natuur van het Pajottenland.
Trouwfeesten, (huwelijks)verjaardagen, babyborrels, ... elke reden is goed om in Krekelhof te komen vieren.
Een jong en dynamisch team staat in voor een vlekkeloze organisatie, exquise gerechten en een vriendelijke, professionele bediening.
Contacteer ons voor je volgende feestgelgenheid.

Adres: Drie Egyptenbaan 11, 1755 Gooik
Telefoonnummer: 054 33 48 57
Stad: Gooik
Route: Drie Egyptenbaan 11
Postcode: 1755



op zoek naar gerelateerd: 'T Krekelhof, Krekelhof eindejaar, Krekelhof menu, Krekelhof jobs, Ter Heyde Gooik, Waerboom, Krekelhof foto's, Krekelhof Hasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Popelier Restaurant Popelier 2 km Fantastisch mooi geheel. Super lekker eten en goeie keuzemogelijkheden
Recensies
Een mooie locatie, verzorgd, fijn en lekker eten. Vriendelijk en professioneel personeel. We zijn met een heel goede eerste indruk naar huis gegaan. Voor herhaling vatbaar.
Een prachtige lokatie om te gaan dinneren. Wij hebben de brunch formule gekozen deze keer waarbij een brunch buffet wordt aangeboden. Dit was uitgebreid, gevarieerd en stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Bij de brunch formule is ook drank inbegrepen die royaal wordt bijgeschonken wat wel aangenaam was. Puntje van kritiek, er werd ons niet verteld welke wijn geserveerd werd, dit hebben wij zelf moeten vragen wat toch een beetje afdeed aan de ervaring. Er is een voorgerechten buffet met individuele bordjes, een hoofdgerechten buffet waarbij je aanschuift, een deel zelf service doet. Enkel bij het vlees station wordt je bediend. Alles was van hoge kwaliteit en vers bereid. Het aanschuiven voor hoofdgerechten buffet was wat ongelukkig doordat de file zich vormde tussen de tafels wat voor de mensen die daar zaten te eten minder aangenaam is waarschijnlijk. Voor 78€ per persoon was dit het zeker waard en zullen we deze formule nogmaals opteren.
Wij hebben een fantastisch huwelijksfeest gehad 24/6 in het Krekelhof. Een topservice, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, het eten was goddelijk wij hadden 5-gangen diner, alles zo stipt opgediend, ook de wijnen. Kortom alles was tot in de puntjes verzorgd, wij hebben veel compimentjes gekregen van onze genodigden. Proficiat aan de familie Dehandschutter en hun team !
Zeer mooie, ruime en gezellige feesrzaal. Lekkere en verzorgde gerechten met vlotte en vriendelijke bediening. Toplocatie voor feesten
Heel lekkere brunch. Een andere aanpak. Een aanrader.
Mooie locatie. Prachtige brunch. Zeer vriendelijk personeel. Zeer lekker eten en de drank wordt goed bij geschonken. We komen zeker terug. Een echte aanrader. De familie De Vriendt.
Trouwfeest was top zeer lekker gegeten personeel vriendelijke mensen goeie equipe
Altijd lekker en een toffe sfeer!!
Heerlijke brunch met tal van koude en warme gerechten.
Echt, waauw! Super van begin tot einde! Wij komen zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid