facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Krëfel Outlet

Krëfel Outlet

Info

Krëfel Outlet is een outlet store met permanent lage prijzen en speciale kortingen. De voorlopig enige Krëfel Outlets bevinden zich in Wetteren en Borsbeek.

Geschiedenis

Naast de Krëfel winkel van Wetteren en in de vestiging van Borsbeek vind je onze allereerste Outlet Stores. Je vindt er onze einde reeks producten, licht beschadigde toestellen, expo-toestellen die geen originele verpakking meer hebben of gewoon toestellen die snel uit het gamma moeten verdwijnen om plaats te maken voor de nieuwe reeksen. Natuurlijk aan uiterst speciale Outlet-voorwaarden! Maar steeds met de gekende Krëfel kwaliteitsgarantie van 2 jaar.



"Krëfel is de specialist in groot & klein elektro. Met maar liefst 75 elektrowinkels verdeeld over België en een webshop met meer dan 12.000 referenties, geniet je altijd en overal van ons ruim gamma. Door de dagelijkse opvolging van de concurrentieprijzen geniet je bovendien steeds van de laagste prijs.Krëfel est le spécialiste en électro gros et petit électroménager. Avec pas moins de 75 magasins en Belgique et une boutique en ligne disposant de plus de 12 000 références, vous profitez partout et à tout moment de notre large gamme de produits. Nous suivons de près les prix du marché et nous assurons de toujours vous faire profiter des prix les plus bas."
Adres: Oosterzelesteenweg 127, 9230 Wetteren
Stad: Wetteren
Route: Oosterzelesteenweg 127
Postcode: 9230



op zoek naar gerelateerd: Stockverkoop Krëfel, Licht beschadigde huishoudtoestellen Krëfel, Krëfel Outlet frigo, Krëfel, oosterzelesteenweg 127, 9230 wetteren, Krëfel open op zondag, Krëfel Zoersel, Krefel Zottegem adres
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
O-MICRO-N bvba O-MICRO-N bvba 7 km volg ons op Facebook voor tips & tricks, promoties en activiteiten!
Recensies
Strijkijzer gekocht van €300.Het toestel lekte. Binnengebracht voor herstelling onder garantie. Krefel weigert het toestel onder garantie te herstellen. Ik ben €300 kwijt. Oplichters !
Vriendelijk onthaal, snel geholpen met de nodige uitleg ondanks de drukte die dag. Levering zoals beloofd werd en installatie, test en uitleg prima verlopen.
Heel vriendelijk personeel, die me goed geholpen hebben en raad gegeven wat het beste was voor mij
Een ruim aanbod. Goede prijs / kwaliteitverhouding, en niet te vergeten de vriendelijke en degelijke bediening van het personeel.
Zonet geholpen na het afbreken van een voetsteun van een televisie. Ook in het verleden altijd zeer goed geholpen bij krefel. Vriendelijk personeel met kennis van dienst.
Goeie klantenservice, dit blijft mijn favoriete electronicawinkel.
Makkelijk betalen en advies in de winkel, plus levering aan huis van een wasmachine
Sodastream flesjes gekocht, misleidende beprijzing in de rekken. Daar stond 12 euro voor 2 flesjes, eenmaal aan de kassa 20 euro de normale prijs dus! Wij dan maar tonen dat er 12 euro stond, zijn antwoord: Ah, maar deze prijs dat er onder staat was voor een ander model dat in dat zelfde rayon stond! Zou daar beter een foto van genomen gebben.
Zeer snel en efficiënt mijn bestelling afgehandeld
De Winkel in wetten is echt een aanrader. Vriendelijke personeel. De jonge dame Cheritydie mij hielp en heel vriendelijk was en zelfs de winkel verantwoordelijk hielp mij. In Gent is dat iets anders. Dus ja. Wetteren op alle vlakken een dikke 5 van mij!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid