facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Krëfel

"Krëfel is de specialist in groot & klein elektro. Met maar liefst 75 elektrowinkels verdeeld over België en een webshop met meer dan 12.000 referenties, geniet je altijd en overal van ons ruim gamma. Door de dagelijkse opvolging van de concurrentieprijzen geniet je bovendien steeds van de laagste prijs.Krëfel est le spécialiste en électro gros et petit électroménager. Avec pas moins de 75 magasins en Belgique et une boutique en ligne disposant de plus de 12 000 références, vous profitez partout et à tout moment de notre large gamme de produits. Nous suivons de près les prix du marché et nous assurons de toujours vous faire profiter des prix les plus bas."
Adres: Chaussée de Marche 570 , Erpent 5101, BE
Telefoonnummer: 081 31 18 79
Stad: Erpent
Route: Chaussée de Marche 570
Postcode: 5101



op zoek naar gerelateerd: krefel folder, krefel eeklo, krefel openingsuren, krefel hasselt, krefel grimbergen, krefel dendermonde, krefel gent, krefel lommel
Recensies
Goede winkel, maar niet om even snel binnen en buiten te lopen. Heer geef mij geduld en liefst nu direct.
We kwamen om een ​​Amerikaanse koelkast te kopen. Ons bezoek was van korte duur, geen hallo toen we aankwamen zoals mijn man en ik zo luid en duidelijk zeiden. Er waren niet veel mensen, en aan de andere kant veel personeel, maar niemand rekende voor ons... Kortom, erg teleurgesteld!
Vriendelijk personeel, maar dat is alles. Reken er niet op dat ze eerlijk zijn en goed advies geven. Ik heb begin maart om advies gevraagd voor een robot die goed brood zou kunnen maken en uiteindelijk zit ik met een robot die geen brood kan maken en moet ik het artikel tweedehands verkopen als het nieuw is. De winkel herkent de fout van de verkoper niet en biedt me daarom geen enkel gebaar, ondanks het feit dat ik heb aangeboden om een ​​duurdere te nemen. Jammer dat het de laatste keer is dat ik het koop. Koop uiteindelijk online wat heeft het voor zin om in fysieke winkels te kopen? Ik zie het belang van een verkoper niet meer in als hij zijn product niet eens kent. Noch de rente om meer te betalen voor ongeschikte panden Bewerken na het antwoord van Krefel van 30/03: Bedankt voor het tevredenheidsonderzoek, maar na overweldigd te zijn door de winkel en het callcenter, wil ik niet dat het nog een derde keer gebeurt.
Professionele, vriendelijke, behulpzame verkoper die hun producten kent, niets negatiefs te zeggen
Ik kwam een ​​online bestelde aankoop ophalen, dus ik wist niet veel te beoordelen. Het belangrijkste is dat wanneer je binnenkomt, het personeel je met een glimlach gedag zegt....het is een verandering ten opzichte van Dinant waar het personeel niet opkijkt van hun mobiel...Ik heb me hierover al uitgesproken .... Aardige heer die voor me zorgde en vroeg of ik hulp nodig had met mijn enorme kassa. Kortom voor mij is het verder dan anderen maar wetende dat we goed ontvangen worden, doe ik liever meer km en word goed ontvangen.
Nikkel. Geen klachten. Goed advies en luisteren. Niet zoals een krefelwinkel
Ik koop alle apparaten en andere die ik nodig heb bij Erpent.Client loyaal.
vriendelijke verkoper en goed advies, snelle levering, product besteld in prima staat
Aankoop van een Candy-machine, onberispelijk, neemt niet veel ruimte in beslag en is vrij stil, wat niets bederft, perfecte prijs-kwaliteitverhouding.
Zeer aardige verkoper.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid