facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Krëfel

Geschiedenis

De specialist in elektro, tv, hifi, video, telecom, foto & multimedia. Le spécialiste en éléctroménager, TV, hifi, vidéo, photo, multimédia & télécom.



"Krëfel is de specialist in groot & klein elektro. Met maar liefst 75 elektrowinkels verdeeld over België en een webshop met meer dan 12.000 referenties, geniet je altijd en overal van ons ruim gamma. Door de dagelijkse opvolging van de concurrentieprijzen geniet je bovendien steeds van de laagste prijs.Krëfel est le spécialiste en électro gros et petit électroménager. Avec pas moins de 75 magasins en Belgique et une boutique en ligne disposant de plus de 12 000 références, vous profitez partout et à tout moment de notre large gamme de produits. Nous suivons de près les prix du marché et nous assurons de toujours vous faire profiter des prix les plus bas."
Adres: Westerring 45-0109, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: 055-21-91-69
Stad: Oudenaarde
Route: Westerring 45-0109
Postcode: 9700


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Krëfel openingsuren Oudenaarde, Krëfel folder, Krëfel Keukens Oudenaarde, Electro Oudenaarde, Krëfel klantendienst, Krëfel ecocheques, Grootste Krëfel België, Krëfel wasmachine
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ALO Oudenaarde iPhonerepair ALO Oudenaarde iPhonerepair 2 km Top service! Geen verdere woorden voor nodig.
Recensies
Onlangs kocht ik een nieuwe IPad en Samsung telefoon in het Krefel filiaal te Oudenaarde. Aan allen hartelijk dank voor de vriendelijkheid maar een speciaal woord van dank aan Megan en Robbe voor hun geduld en kennis bij het helpen om al de gegevens over te zetten van het ene naar het andere apparaat. Niks was hen teveel,dikke merci.
Zoals steeds: vriendelijke ontvangst in de winkel, goede en correcte uitleg over het product, niet opdringerig.
Uitstekend uitleg gekregen van een gemotiveerde medewerker,was dat overal zo...
Hoe tevreden kan een mens zijn met het advies en dan de aankoop ? Daarom 5 sterren !
vriendelijke medewerkers, ondanks drukte !
Online bestelling geplaatst en betaald om af te halen in de winkel. Enige winkel in de buurt van Stad Oudenaarde die het product voorradig had was in Doornik, een klein uurtje rijden dus. Net voor ik in de winkel toekom een uur of 3 later krijg ik doodleuk een berichtje dat het product ‘Helaas niet voorradig is’. ‘Excuses voor het ongemak’ zijn hier niet op zijn plaats en al zeker niet toereikend. Eerste en laatste online bestelling bij Krëfel. Boe!
Zeer goed geholpen door de medewerkers
Winkel met een top team!!! Respectvol en zeer behulpzaam team. Heel tevreden van hoe je als klant wordt behandelt en geholpen. Niets is hun te veel.
Na 20 min in de winkel te staan, kwam er een verkoopster langs om te zeggen , dat er iemand ging langskomen om ons verder te helpen. Die jongen die ging komen was met iemand anders bezig, verder waren er geen klanten in de winkel. Was het koffiepauze misschien voor die 2 meisjes? Nog 10 min staan wachten en niemand gezien . Dan maar een toestel in een andere winkel gekocht .
Ik had een gaming laptop gekocht. De eerste paar weken werkte hij en dan opeens uit het niets ging hij niet meer aan. Ik had hem dan terug naar krefel gestuurd. Ze geloofden mij eerst niet dan zeiden ze dat het maximum 2 weken gaat duren om hem te maken ze moesten gewoon een batterij verwisselen voor 2 weken. Ik bel ze dan om te vragen wanneer hij toe gaat komen, ze zeiden dat het nu maximum 3 weken gaat duren. Service is slecht, ik ga nooit meer iets bij krefel kopen. Ga gewoon iets kopen bij Vandenborre of bij Bol.com.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid