facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Korst

Korst

Info

Korst maakt zuurdesembrood en ander gebak met biologische grondstoffen. Je vindt ons in Hal5, Locomotievenstraat, Leuven



"korst maakt biologisch zuurdesembrood en ander gebak."
Adres: Diestse Steenweg 104, 3010 Kessel-Lo
Telefoonnummer: 0468000835
Stad: Kessel-Lo
Route: Diestse Steenweg 104
Postcode: 3010



op zoek naar gerelateerd: Korst Facebook, Brood Leuven, Linde Decoodt, Bakker Kessel, Bakkerij Basil, Broodenier, Bio Bakkerij, bakkerij gielis kessel-lo
Recensies
Zeer duur want brood wordt verkocht aan gewicht en het speltbrood was zurig. We hadden ong.16€ nodig voor 1 groot en 1 klein brood.
Artisanale bakkerij met speciale broden. Zuurdesem zeer lekker. Door het artisanaal karakter wel Zande prijzige kant, maar dat is de prijs die je betaalt om eens een kwaliteitsvoller brood te proeven.
Uitstekend zuurdesem brood en lekkere verse koeken
Hmmmm heerlijk brood en kaneelkoeken! Echte aanrader!!
Al lekker zuurdesembrood gegeten van deze bakker. Ook goed dat ze streven naar duurzaamheid en dat ze lokale ingrediënten gebruiken om hun brood te maken. Een oude vriend van toen ik klein was werkt hier, wat ook wel leuk is. Ik ga zeker hier vaker brood kopen, want dan koop ik enerzijds lokaal en biologisch zuurdesembrood, en anderzijds koop ik het bij een bekende jeugdvriend! Gewoon geweldig! :
Beste bakker van heel Leuven en omstreken; overheerlijk tarwebrood met een fantastische krokante korst. Ook het olijvenbrood en noten/rozijnenbrood worden hier met smaak verorberd.
Het beste brood van groot Leuven
heerlijk brood, vooral voor mij het rogge en het emmerspelt brood. Onze darmen hebben baat bij de biologisch, trage processen, Belgische granen. En de kaneelkoeken smaken ook heerlijk .
Heerlijk brood, misschien wat duur, erg vriendelijke bediening
Ambachtelijke bakkerij in Kessel-Lo nabij Leuven. Hun aanbod is misschien kleiner dan bij een traditionele bakker, maar dat wordt ruimschoots goed gemaakt door hun overheerlijke brood en gebak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid