facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kornél

Kornél

Info

koffiebar & atelier

Geschiedenis

Veel vrouwen, één koffiebar. Dat is Kornél. We zijn het niet over alles eens, dat zou ook raar zijn, maar over een paar dingen wel:

1. Goeie koffie. Dat is de basis. En daar hoort taart bij, of toch minstens een koekske. En ook soep & brunch & boterhammen. (we hebben het ook voor theedrinkers trouwens en zelfs voor warme choco-adepten)

2. Een leuke plek. Kom naar Kornél om met je vrienden/buren/zakenpartners af te spreken of om efkes rustig alleen te zijn. Wij hopen dat er veel dingen gebeuren: expo’s, concerten (kleintjes), workshops, pop-upshops, hondenkapsalons, enzovoort.

3. Kornél is iets van ons allemaal. Wij steken er iets van ons in en jij mag dat ook doen. Suggesties over dingen die we zouden kunnen doen/serveren/organiseren? Laat het ons weten.

4. We hebben ook pintjes en wijn. Omdat koffie niet op elke vraag het juiste antwoord is.



"KORNÉL IS JE WOONKAMER, DE PLEK WAAR JE WERKT EN WAAR JE CULTUUR ONTDEKT. KORNÉL BRENGT MENSEN SAMEN: THUISWERKERS, KUNSTENAARS, ONTWERPERS, BUURTBEWONERS EN ZIJ DIE GEWOON ZIN HEBBEN IN EEN GOEIE KOFFIE. KORNÉL IS VAN ONS ALLEMAAL…Goeie koffie, dat is de basis van onze KOFFIEBAR. En daar hoort taart bij, of toch minstens een koekske. Voor de grotere honger hebben we ook een beetje huisgemaakt ontbijt en lunch.Het ATELIER is een informele gratis coworking ruimte. Installeer je op onze open werkplekken, de toog aan het raam, of één van de twee focusruimtes."
Adres: Sint- Lambertusstraat 1, 2600 Berchem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 035015922
Stad: Berchem
Route: Sint- Lambertusstraat 1
Postcode: 2600


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: koffiebar berchem, sonseveria, bar vert, ontbijt groen kwartier, ontbijt berchem, koffiebar berchem station, koffiebar borgerhout, koffiebar zurenborg
Recensies
Lekkere koffie! Niet veel keuze op de kaart om te eten, maar dat is helemaal niet erg want zo krijg je wel kwaliteit! Yoghurt met granola was super lekker.. en vriendin had de dagsoep met brood wat ook top was.
Gezellige koffiebar met écht lekkere koffie en vriendelijke bediening. Meer moet dat niet zijn.Eten: 4/5
Heel goede en gezellige koffiebar op een wat verstopte locatie. Mijn absolute top als ik moet werken of wil schrijven. Ze hebben ook eigen creaties zoals een 'voske'. Toffe barista's en ze zijn heel flexibel. Als ik dichterbij woonde, kwam ik zo goed als elke dag.
Gewone koffie is slap en smaakt slecht. Espresso ok. Gezellig dat wel, vriendelijke mensen. Individuele zetels salon inconfortabel Wc: geen wegwerp handdoekjes, leeg Maar 1 klein handdoekje. Bah Tip voor de uitbater: wat meer verse lucht kan zeker geen kwaad.
Top… juist weer gehoord dat het fantastisch was bij jullie. Ik kom zeker eens langs. Xx
Klein maar fijn. Goede koffie en service.
Heel aangename plaats om te telewerken. Lekkere koffie en vriendelijke bediening.
Lekkere koffie en heel lekker om er te eten! Zeer vriendelijk personeel.
Zeer vriendelijke dames die lekkere gerechtjes voorzien. Niet zoveel keuze, maar wel lekker en voldoende.
Origineel en keilekkere brunch voor niet veel geld. Uitmuntende koffie !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid