facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kookhai

Kookhai

Info

Thaise meeneem gerechten, beperkt restaurant (2 tafels reservatie!) op bestelling Thaise specialiteiten. Op afspraak Thaise workshops.
Bed en Breakfast

Geschiedenis

Thaise Take Away - Restaurant en kookworkshops
Bed and Breakfast



"Bed and breakfast met wellness en Thais restaurant en Take Away. Thaise Kookworkshops“LGBTQ+ friendly”"
Adres: Zonnestraat 28, 9690 Berchem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32496819650
Stad: Berchem
Route: Zonnestraat 28
Postcode: 9690



op zoek naar gerelateerd: Kookhai menu, Take away Kluisbergen, Thai gentstraat, Thai restaurant Oudenaarde, Orathai, Bistro Kluisbergen, Restaurant Kwaremont, Chinees restaurant Avelgem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B Bayt al-Andalus B&B Bayt al-Andalus 78 km B&B guest room. amazing fern garden. for rent as film & photo shoot location. guided ...
Recensies
Super vriendelijk onthaal. Wij kozen voor all inn formule. Kamer, diner, ontbijt, massage. Even in Thailand gewaand. Avond eten Super lekker, één vd betere Thais met voldoende uitleg bij het gekozen gerecht. Kamer netjes en alles aanwezig voor een goede nachtrust.
Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Het eten was heel lekker alleen het hoofdgerecht mocht voor mij Thais pikant zijn geweest en niet zelf gedroogde gemalen Chilipepertjes hoeven toe te voegen om het gerecht pikant te maken,heb liever dat verse pepers zijn mee bereid in het gerecht.
Mooie B & B, kamers met airco. Voorzien van alle gemakken. Kamer aan achterkant van het huis is rustig wegens geen geluiden van de straat. Ontbijt is in orde. Je moet wel de dag voordien opgeven wat je wilt. Mogelijk is dit door de coronamaatregelen en om verspilling tegen te gaan. Je kan leuk buiten eten. Tweemaal daar ´s avonds gegeten. Het menu was superlekker, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert maar in het Thais dus beetje moeilijk. De dag nadien a la carte gegeten. Voorgerecht en hoofdgerecht waren weer prima maar dat kregen we niet op. Heel vriendelijke eigenaars. Een aanrader.
Vriendelijke ontvangst, mooie ruime kamer en badkamer. De thaise gerechten waren overheerlijk. Deze B&B is een echte aanrader, wij komen zeker terug.Kamers: 5/5
Ik liet me verrassen door de Thaïse keuken van aperitief tot dessert. Alles was genieten, alles perfect op smaak. Wij konden ons de.laatste keer dat we zo lekker gegeten hebben niet eens herinneren. De huiselijke sfeer en de vriendelijke bediening gebracht op comfortabel niveau is een geslaagde mix. Dit is een aanrader en een adresje dat wij zeker bij de hand bouden en aanbevelen. Bedankt boor de gelsaagde avond.
We zijn er heel vriendelijk ontvangen mooie kamer en badkamer met regendouche alles zeer proper. Het eten in het restaurant was super lekker alsook het rijke gevulde ontbijt. Ze doen echt alles om je verblijf aangenaam te maken. Een echte aanrader we gaan er zeker terug.Kamers: 5/5
Héél vriendelijke man, en zeer lekker gegeten!
Een plaats waar de ontvangst super is. Waar hygiëne een must is en waar de bediening van ontbijt en avondmaal super top en lekker is. Mijn man Lode en mezelf Inge geven een tien op tien eigenlijk een 12 op 10 maar dit kan niet Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen we vertellen het zeker zoveel mogelijk verder. Er met zijn allen naar toe is de boodschap.
Dit kleine restaurantje is een echte aanrader voor iedereen die de authenthieke Thaise smaken wil terugvinden. Er was zongedroogde worst uit N-O Thailand een ontdekking en overheerlijk!. Verder een pittige kippesoep Tom Yam Gai, Som Tam spicy papaya salad met look, een must, Paneang Phet perfecte eend met rode curry, een prachtige smaak balans en tot slot Pad Krapow gehakt met basilicum.. ik ben tot 5 chili's gegaan. Let wel, niet voor elke maag aan te raden!. Als we onze ogen sloten waanden we ons terug in Thailand. Bedankt!
Uiterst vriendelijk onthaal, heerlijk eten. Vraag een woordje uitleg bij de maaltijden en leer nog iets bij ook. We komen terug voor een kookworkshop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid